Jedete v létě na dovolenou? Poradíme vám, na co nezapomenout!

27.06.2019 | Zábava

Podle všech předpokladů nás čeká velice horké léto, takže bychom jej všichni chtěli trávit u vody. Ta nám totiž poskytne potřebné osvěžení a částečnou ochranu před silným sluncem. V dnešním článku si tedy povíme pár rad, jak se na letní dovolenou připravit, aby vás po cestě nic nezaskočilo.

Jak se připravit na cestu do zahraničí?

Mnoho z vás by jistě rádo zavítalo do zahraničí, avšak taková cesta nabízí mnohá úskalí, zvláště pokud pojedete vlastním autem. Mějte na paměti, že v každém státě Evropy platí trochu jiná pravidla ohledně povinné výbavy. Například v Rakousku musí mít každý cestující vlastní bezpečnostní vestu v interiéru vozidla. Před cestou si tedy důkladně nastudujte a naplánujte trasu. Získáte tak dokonalý přehled o zemích, kterými budete projíždět a nic by vás tudíž nemělo zaskočit.

Co si s sebou na dovolenou zabalit?

K nejčastějším dovolenkovým destinacím bude pravděpodobně patřit jakékoliv středisko u moře. Je proto vhodné si s sebou zabalit letní šaty k moři. Vybírat můžete hned z několika vzorů, z nichž některé jsou opravdu velice povedené. Díky tomuto oblečení tak můžete okouzlovat místní hosty jak na pláži, tak i v restauraci či baru. Oblečení na léto by mělo být převážně vzdušné, abyste se v něm tolik nepotily a zároveň by mělo být i světlé barvy kvůli odrazům slunečního záření.

Na co nezapomenout?

Zapomenout byste neměly ani na dámské letní topy, které se skvěle hodí do parného léta. Jsou totiž velmi vzdušné, a navíc se dají nosit jak s dlouhými kalhotami, tak i s kraťasy. V těchto teplých dnech rozhodně nezapomínejte ani na pokrývku hlavy, neboť je zde velké nebezpeční úžehu či úpalu. Poté byste měly celou dovolenou zkaženou. Hodit se jistě budou i opalovací krémy, díky kterým bude vaše pokožka chráněna před UV zářením, a navíc se pěkně opálíte.

Pokud chcete vyrazit na dovolenou do zahraničí, nepodceňujte přípravu. I na dovolené můžete vypadat stylově.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat