Který testerský tým vyzkouší týmovou hru Futurento

08.08.2019 | Zábava

Také jste propadli kouzlu akčních týmových her, při kterých musíte řešit řadu nejrůznějích úkolů a prokazovat své dovednosti? Pak s námi otestujte týmovou hru o budoucnosti Futurento v Praze. Zahraje si ji právě výš 4členný tým?

Futurento vás přenese do roku 2088. Do doby, kdy je lidstvo na samém pokraji vymření. Namísto řádu a pravidel vládne chaos, lidé mezi sebou bojují o poslední zbytky jídla a dalších zdrojů. Svět stojí doslova na pokraji zániku. Proto se ti nejvyšší, kteří ještě mají sílu o záchranu světa bojovat, sešli a rozhodli zasáhnout. Vymysleli proto výcvikové středisko Futurento. Pronikněte do něj se svými přáteli i vy!

Můžete se těšit na atrakce plné adrenalinu, opičí dráhy, šifrovačky, virtuální realitu, laserové bludiště a mnoho dalších. Stačí 4 hráči v týmu, čas na 3 hodiny a užijete si nejdelší nafukovačku, 96 tisíc míčků, šifry, opičí dráhy, virtuální realitu... Čeká vás dobrodružství ve 3 patrech, na úžasných 2000 metrech čtverečních. Zkrátka zážitek, na který se nezapomíná.

Futurento přináší do Prahy zábavu, která nemá obdoby! Je jedinečné svou myšlenkou, velikostí a především náloží emocí.

Všichni členové čtyřčlenného týmu nejprve vyplní krátký psychologický dotazník, který je rozřadí do frakcí dle jejich nejvýraznějších charakterových vlastností. Poté dostanou speciální vestu nebo návlek na ruku, do kterého patří chytrý telefon, a po krátké instruktáži se vrhnou do boje o lepší budoucnost. Celá hra funguje je ovládána pomocí chytrého telefonu hráče, takže s ním otevíráte dveře, sbíráte body, ale také sledujete čas.

Ve Futurentu potrápíte své mozkové závity, vyzkoušíte svou sílu, hbitost, i týmového ducha, ale hlavně si to parádně užijete! Přesvědčte se o tom na vlastní kůži!

Který testerský tým se může těšit na hru Futurento?

Pro otestování hry Futurento jsme vybrali tým testerky GabaSan. Další informace najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat