Nejste sportovní fanynka? I tak si můžete OH užít!

Jeden z největších svátků sportu a určitě největší sportovní událost roku – olympijské hry v Londýně. Pokud jste sportovní fanynka (a je jedno, jestli fandíte své zemi, nebo se ráda kouknete na vypracovaná těla atletů), určitě si následující hry pěkně užijete. Jenže co když nejste?

Většina mužů se na olympijské hry těší, budou chtít vidět každou soutěž, kterou jim jejich pracovní vytížení vidět dovolí, pravděpodobně se na těch pár týdnů před televizi nastěhují. Pro ty ženy, které tahle představa nijak zvláště neláká, to může znamenat pár týdnů „utrpení“ (no dobře, přeháníme, ale olympiáda je olympiáda). Ale na druhou stranu – i z události, která nás nijak zvláště nepřitahuje, je možné vytěžit maximum. Jak si nadcházející dny co nejvíce zpříjemnit?

Společné večery

Když už je váš večerní program jasně naplánován (večer bez sportovního přenosu zkrátka nebude), neodcházejte otráveně dělat něco jiného (takové ostentativní luxování obýváku, ve kterém je televize, sice jasně patří k vyjádření nespokojenosti a vzdoru, ale konečný výsledek za to nestojí – stejně si nepomůžete, a ještě budete unavená z uklízení). Pěkně se posaďte na gauč vedle partnera a sledujte hry spolu s ním. Že vás atletika/fotbal/tenis apod. nikdy moc (nebo vůbec) nebavily, najednou nebude tak důležité – díváte-li se na ně společně s někým, stane se z televizního programu vlastně společenská událost. Společně fanděte, hodnoťte výkony, držte palce „našim“ (nebo komukoli, kdo se vám líbí). Dobrá zpráva je, že při většině sportů (no dobře, při většině možná ne, ale alespoň při nějakých) není potřeba mlčet a „nevyrušovat“.

Fandění, soutěžení

Když už jsme u toho společného fandění, neměli jsme na mysli fandění stejnému týmu nebo sportovci (i když bude-li soutěžit někdo z České republiky, pravděpodobně se nebudete příliš rozhodovat, komu držet palce). Klidně si vyberte atleta či hráče podle vlastních preferencí (což v případě, že o sledované disciplíně mnoho nevíte, může být klidně barva dresu, sympatický projev, přitažlivý zevnějšek…) a fanděte jemu, bez ohledu na to, komu vítězství přeje váš partner.

Pokud opravdu fandíte rozdílným sportovcům, proč toho nevyužít ještě dál? Uzavírejte sázky! A odměny vybírejte tak, aby i případná prohra nebyla zas až tak nepříjemná…

Sportovní večírek

Jak už jsme říkali, fandění je vlastně společenská událost. Tak proč ji ještě o nějaký ten stupínek „nepovýšit“? Uspořádejte pro přátele olympijský večírek! Tedy ne, že byste měli na zahradě skákat do dálky nebo si navzájem měřit čas, kdo dříve doběhne k plotu a zpátky (i když – proč ne?), můžete to udělat i mnohem jednodušeji. Vyberte sportovní utkání, které dává příležitost k fandění, a pozvěte několik známých. Když vás zápas nebo nějaká disciplína nebudou příliš bavit, alespoň budete mít jistotu, že v tom nebudete sama (ve společnosti se vždycky něco najde).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat