Horoskop na prosinec

Poslední měsíc v roce nám otočí život vzhůru nohama. Bude nás svádět budoucnost svým příslibem změn a představami, že příští rok bude lepší než ten předchozí. Nezapomínejme ale, že do nového roku zbývá ještě měsíc a jsou i jiné věci, které si naši pozornost zaslouží. Vraťme se zpátky do reality, i když mohou být sny tak sladké.

Beran (21.03. – 20.04.)

Dříve než si uvědomíte všechnu tu vánoční atmosféru, budou Vánoce už pryč. Není ale nic špatného představovat si budoucnost. Na konci roku nastane klidnější nálada. Díky všem letošním úspěchům z vás bude čišet optimismus. Myslete jen na to, že ne vždy se vyplatí jednat podle srdce – někdy je lepší použít k řešení problému raději hlavu.

Býk (21.04. – 21.05.)

Na konci roku byste se měli střežit zakázaného ovoce, mohli byste toho hořce litovat. Prosinec je měsíc, kdy by rodina měla být spolu, i když hrozí konflikty, při kterých budete muset dělat soudce. Před skončením současného roku byste se měli definitivně rozhodnout, co chcete a můžete v tom příštím změnit.

Blíženci (22.05. – 21.06.)

Dokážete se perfektně naladit na vánoční atmosféru – skoro jako v dětství. Vychutnejte si tenhle čas, abyste do nového roku mohli vkročit plní energie a motivace. Máte za sebou velmi náročný rok, tak si trochu odpočiňte, nejlépe v kruhu rodiny. Prosinec přinese změny k lepšímu. Pokud přemýšlíte o velkém kroku, je teď ten pravý čas.

Rak (21.06. – 21.07.)

Prosinec přinese trochu uvolnění v povinnostech, je ale možné, že se na jedné myšlence zaseknete. Zkuste to s masážemi nebo akupunkturou. Měli byste myslet na svoje zdraví – aktivním životním stylem se udržet fit a vyhnat z těle všechen stres. A vaše rodina si teď vaši pozornost určitě také zaslouží.

Lev (22.07. – 21.08.)

Vánoce klepou na dveře, ale vypadá to, že vaše myšlenky lítají někde jinde. Hlavou se vám honí morální otázky a když narazíte na nespravedlnost, neváháte jednat. Myslete na to, že v první řadě byste měli být milí k sobě. Máte za sebou úspěšný rok, není třeba se stresovat. Prosinec pro vás bude mít pozitivní vliv na dlouhodobé vztahy.

Panna (22.08. – 22.09.)

V posledním měsíci v roce konečně budete mít potřebný klid. Máte za sebou zajímavý rok plný zvratů, ale díky tomu jste i hodně získali. Prosinec tak bude jistou odměnou za všechno trápení. Ze svých letošních úspěchů a neúspěchů si naplánujte cíle na příští rok. V práci vás už nic namáhavého čekat nebude, takže si můžete užívat s rodinou a partnerem.

Váha (23.09. – 23.10.)

Prosinec vám přinese optimistickou náladu. Můžete být pyšní na to, co jste v tomhle roce všechno překonali. Asi máte za sebou jeden z nejhorších roků svého života. Ale pozor, ať se z vás nestane egocentrik. Konec roku budete slavit v harmonickém kruhu rodiny. Pokud nevíte, jak svůj volný čas využít, sportujte nebo uklízejte.

Štír (24.10. – 22.11.)

Prosinec se bude odehrávat ve znamení humanitární pomoci. Budete chtít pomoci každému, kdo to bude potřebovat. Zkuste se poohlédnout po aktivitách, které vám přinesou odpovídající duševní odměnu. Ale i rodina a přátelé vás budou potřebovat. Vánoce strávíte s partnerem a rodinou. Nebojte se shodit svoji vážnou tvář a být šťastní.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Prosinec bude plný morálního vlivu. Když Střelec vidí nespravedlnost, nikdy neváhá zasáhnout a uvést věci do pořádku. Nezapomeňte, že lidé, kteří jsou vám blízcí, jistě čekají, že s nimi strávíte Vánoce. Nezáleží jim na dárcích, ale na vaší nenahraditelné přítomnosti. Konečně si budete moci po celém roce odpočinout a načerpat síly do nového roku.

Kozoroh (22.12. – 20.01.)

S ohledem na blížící se Vánoce byste měli být trpěliví, není kam spěchat a odpočinek je také velmi důležitý. Lidé okolo vás si vaší přítomnosti budou vážit. Nechte tedy na chvíli starosti stranou a ponořte se do aktivit s rodinou a přáteli. Občas máte tendence všechno kolem sebe kontrolovat, ale pracovat byste měli na vlastní kontrole.

Vodnář (21.01. – 20.02.)

Prosinec pro vás bude nepříjemnějším měsícem celého roku. Nemusíte si dělat starosti s výdaji na dárky, ale nepřehánějte to, i maličkost dokáže potěšit. Nejdůležitější je strávit Vánoce s rodinou, a tím upevnit vztahy a získat potřebný klid. Tento rok byl pro vás velmi namáhavý. Prosinec přinese harmonii v pracovním i soukromém životě.

Ryby (21.02. – 20.03.)

Vánoce jsou přede dveřmi a Ryby vpluly do světa konzumu, nejraději byste jen koukali na vánoční videa a četli o Vánocích. Kvůli tomu budete zapomínat na svoje nejbližší, ale myslete na to, že rodina by měla být na prvním místě. Celý prosinec budete mít dobrou náladu, a to z vás udělá vyhledávané společníky.






Celkem 25 komentářů

YOKKY
27.11.2020
zita
25.11.2020
Danka
25.11.2020

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat