Horoskop na leden

Co si pro vás připravily hvězdy v oblasti lásky, zaměstnání, peněz a zdraví na první měsíc v novém roce?

Beran

Leden 2021 pro vás bude v osobní i pracovní oblasti velmi komplikovaný. Na cestě se objeví neočekávané překážky, které vás ale nevyděsí. Naopak je budete považovat za nové výzvy. Po 11. lednu můžete očekávat potíže, ale s trochou trpělivosti, vytrvalosti a podpory příbuzných dostanete situaci zase pod kontrolu.

Býk

V lednu 2021 budete muset svůj čas rozdělit mezi práci a rodinu. Mars bude velmi ovlivňovat obchodní záležitosti, což může vyvolat nervozitu ve firmě. I doma se toho bude dít hodně, a zprávy, které obdržíte po 20. lednu, vás hodně překvapí. Rozhodnutí druhých budou mít vliv i na některá vaše rozhodnutí.

Blíženci

V lednu 2021 na vás čeká velmi úspěšná pracovní fáze. Úkoly důležité pro celou firmu vedení svěří právě vám. Správná příprava, perfektní odpovědi a charisma dávají Blížencům dobrou šanci na povýšení. Díky podpoře z vesmíru se vám podaří lehce přesvědčit druhé o svých nápadech a názorech.

Rak

Leden 2021 bude dalším měsícem, který bude ve znamení vaší kariéry. Hvězdy ještě stále nejsou vašim obchodním záležitostem nakloněné. Rodina a domov budou stát v pozadí toho, co se děje v zaměstnání. Na pracovním poli se ale vše jeví velmi zajímavě.

Lev

Leden 2021 bude pro Lvy čas rozhodujících akcí, především v profesní oblasti. Vytrvalost, odvaha a otevřenost ke kompromisům – to vám pomůže zajistit si úspěch. Ovšem slepá snaha po úspěchu vás neuspokojí, protože ovlivní kontakt s těmi, které milujete, a nebudete tak mít nikoho, s kým byste nakonec svoje úspěchy mohly užívat.

Panna

V lednu 2021 se soustřeďte na harmonii a spolupráci v práci i doma. Jen spoluprací dosáhnete v práci dobrých výsledků a nerozhněváte svého šéfa. Chtít zvládnout všechno jen vlastními silami vám přinese velkou spoustu práce a v nejhorším případě i vyhazov. Rodinný život Panen je plný výzev.

Váha

To nejdůležitější pro vás v lednu 2021 budou pocity a emoce. Výkyvy nálad vám ztíží učinit rozhodnutí. Proto mějte na paměti, že nemusíte mít strach požádat přátele o radu. Leden bude také plný bláznivých věcí, plný práce, ale i překvapení. Čeká vás velmi pracovní měsíc, ale vyplatí se vydržet, protože vedení svoje podřízené velmi pečlivě sleduje a odmění ty, kteří nemají strach z tvrdé práce.

Štír

V lednu 2021 budou Štíři zaneprázdněni profesními i domácími záležitostmi. Jedno bude mít vliv na druhé. Doma na vás čeká velká renovace a v práci budete stát před závažnými změnami. Na všechno budete mít ale dostatek energie a vaši příbuzní i kolegové si vašeho nasazení budou vážit.

Střelec

Planety vám zaručí intenzivní měsíc v práci i v osobním životě. Počet problémů a úkolů se v druhé polovině měsíce ještě znásobí a vy budete k jejich zvládnutí potřebovat pomoc. Nebojte se o podporu nebo laskavost poprosit svoje blízké, protože vám pomohou velmi rádi.

Kozoroh

Leden 2021 pro vás bude plný radosti, především pokud máte děti – ty budou totiž vaší pohonnou silou pro jednání. Všeobecně bude tento měsíc změnou v oblasti rodiny a příbuzných, péče a vylepšení vztahů pro vás bude velmi důležité, a práci odsunete do pozadí. Bohužel situace v práci nebude nejlepší, ale nikdo na vás nebude odkázaný, takže budete muset být trpěliví a nenechat se strhnout. Špatná situace se brzy zlepší a ubyde stresu – klid tak vyřeší to nezbytné.

Vodnář

V lednu 2021 budou Vodnáři silně ovlivnění Jupiterem a Marsem, což do života přinese mnoho změn. Budou to změny v pohledu na klíčová témata. Ve vašem životě se objeví spoustu rozporů a nebude pro vás jednoduché rozhodnout se pro nějakou strategii. Budete se soustředit na hledání práce, ve které se budete moci realizovat.

Ryby

Leden 2021 byste měli využít k rozvoji nových cílů a strategií, jak těchto cílů dosáhnout. Organizace emočního života a pracovních ambicí by teď neměla být vaším hlavním zájmem. Časté sociální kontakty a osobní rozhovory vám pomohou najít vlastní vnitřní klid. Leden je tak perfektní měsíc, jak zrenovovat interiéry bytu nebo změnit to, co vám v životě zajistí čerstvý vzduch.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat