Celebrity, které se vyrovnávají se ztrátou životního partnera

Smutek z odchodu zbožňované drahé polovičky se dá jen stěží popsat a vyjádřit. Které celebrity to moc dobře vědí? Nejtěžší chvíle, které si lze představit, prožila zpěvačka Céline Dion, hudebník Paul McCartney i herec Liam Neeson.

Život není vždycky snadný a člověka mnohdy dokáže srazit na kolena i samotné dno. Třeba tím, že mu vezme milovaného partnera, přítele a spřízněnou duši v jednom. Které známé osobnosti taková tragédie potkala – a dodnes se s ní těžce smiřují?

Céline Dion

Celé jméno kanadské zpěvačky a příležitostné skladatelky zní Céline Marie Claudette Dion, proto se nelze divit, že umělecký pseudonym zkrátila jen na první a poslední slovo. Muže, kterého si vzala v roce 1994, poprvé potkala už ve svých 12 letech. Od té chvíle byl dle vlastních slov nedílnou součástí její existence. Harmonické a veselé manželství, v němž jí partner René Angélil zároveň dělal i manažera, po 22 letech ukončila rakovina.

Paul McCartney

Tato obávaná zákeřná nemoc zasáhla i rodinu hudebníka a spoluzakladatele legendární skupiny The Beatles Paula McCartneyho. Ten svou partnerku oficiálně pojal za ženu v roce 1969, o 29 let později se s ní musel rozloučit, protože prohrála dlouhý a těžký boj s karcinomem prsu. Zpěvák se k celé události otevřeně vyjádřil v jednom televizním rozhovoru, a to tak, že ho zdrcující ztráta zasáhla natolik, že plakal celých 365 dní v kuse. I když se později oženil znovu, na svou Lindu prý myslet nikdy nepřestal…

Liam Neeson

96 hodin, Schindlerův seznam, Bídnicí, Rob Roy, Cizinec ve vlaku, Království nebeské nebo Souboj Titánů. To je jen zlomek významných filmových rolí, v nichž Liam Neeson naplno zužitkoval svůj herecký talent i charisma. V pracovní sféře se mu dařilo vždycky, jeho soukromí je ale navždy poznamenáno tragickým úmrtím manželky, s níž měl dva syny. Natasha utrpěla vážná zranění hlavy při lyžování v kanadském resortu Mont Tremblant, kterým záhy podlehla. Byli spolu 16 let.

Zdroje: mamaslatinas.com, wonderwall.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat