Horoskop na únor

Jaký bude druhý měsíc nového roku?

Vodnář

Únor je měsíc, ve kterém můžete rozšířit svoji oblast zájmů a vlastních aktivit. Přesto se pokuste na sebe nenabrat příliš mnoho odpovědnosti, protože pomoci nebudete moci všem. Můžete ze sebe dát ale to nejlepší a nechat ostatní, aby si dělali svoje. Zjistíte, že všechno dopadne, jak má. Buďte ale opatrní, protože někdo kolem vás, kdo vidí vaši dobrotu, by mohl začít žárlit a chtít využít vaše dobré záměry pro svoje blaho.

Ryby

V únoru vás budou provázet dilemata druhého pohlaví, která naštěstí dokážete vyřešit. Bude však nutné se rozhodně snažit pochopit potřeby a upřímnost toho druhého. Vaše sklony všechno analyzovat bude převažovat, takže budete často zvažovat výhody a nevýhody svých rozhodnutí. Přitahovat by to mohlo osoby s podobnými vášněmi, vítanou intelektuální výzvou pro vás může být někdo ve znamení Panny nebo Blíženců.

Beran

Na začátku měsíce budete toužit po nových podnikatelských aktivitách. Budete také připraveni na nové plány a milostné příběhy. Z nových známých mohou vzniknout skutečná přátelství. Vaše touhy bude naplňovat vaše zvědavost. Navzdory dobré náladě, kterou máte nyní, byste neměli zapomenout na své profesní povinnosti. Na obzoru je možné zvýšení platu nebo povýšení.

Býk

Únor bude měsícem, kdy budete muset udělat mnoho rozhodnutí, která budou důležitá pro vás a vaši budoucnost. Tato rozhodnutí vás budou motivovat ke změně chování, plánování kariéry a vylepšení sociálních vazeb. Začněte tím, že si upořádáte věci z minulosti, pro které jste doteď nenašli řešení. Provázet vás bude jasná mysl i schopnost rychle posoudit, jakým směrem v životě jdete.

Blíženci

V únoru se zaměříte na duchovní a materiální stránku. Držte se dál od hlučných společenských událostí, raději věnujte čas přemýšlení a rozjímání. Jediné, co nyní potřebujete, je klid a přítomnost lidí s velkými znalostmi a zkušenostmi. Ačkoli se bude okolí snažit vyvést z rovnováhy, nenechte se vyprovokovat. Díky své intuici můžete dělat moudrá rozhodnutí, jen je musíte pečlivě promyslet.

Rak

Vlivem Jupitera pocítíte v únoru neodolatelnou potřebu lásky. Připravte se na mnoho schůzek s přáteli. V únoru vám zábava chybět nebude, důležitější však je strávit večer ve společnosti blízké osoby. Někdo z vašeho nejbližšího okolí bude pochybovat o vašich citech, proto se pokuste svoji lásku mu ukázat s největší silou. Na konci měsíce si budete moci vydechnout i s ohledem na finanční záležitosti.

Lev

Do plachet popadnete nový vítr – a pocítíte to nejen vy, ale i lidé kolem vás. Váš emocionální život bude v rozkvětu, přesto ve svém volném čase přemýšlejte raději o odpočinku. Možná se chystáte se svou drahou polovičkou na dlouhou cestu, pak každý krok pečlivě promyslete – riziko by se teď nemuselo vyplatit. V polovině měsíce můžete očekávat další zdroj příjmu, který výrazně zlepší vaši situaci.

Panna

Zkuste se zbavit zimní melancholie a podívejte se na některé věci optimističtěji. Jděte na párty nebo se setkejte s přítelkyní, vezměte si pár dní volna a rozvíjejte svůj umělecký talent. Nebo běžte k lékaři a odpočívejte v blažené lenosti při čtení knih nebo sledováním televize. Pokud obdržíte pozvánku na schůzku, běžte! Mohlo by se ukázat, že toto setkání vám zcela změní život.

Váha

V únoru ukončete všechny důležité věcí, které už visí ve vzduchu příliš dlouho. Můžete si být jistí, že v únoru dostanete všechno, co vás bude těšit. Ideální společník pro vás bude osoba narozená ve znamení Berana. V únoru budete mít příležitost poznat nové lidi, kultury a tradice, což ve vás probudí instinkt průzkumníka.

Štír

V únoru se zaměřte na svoji originalitu, pověst nebo postavení ve společnosti. Místo toho, abyste slepě následovali módní trendy, přemýšlejte o něčem vlastním a uvidíte, že se to vyplatí. Připravte se na setkání s osobou narozenou ve znamení Lva nebo Vodnáře. Než si koupíte něco drahého, přemýšlejte o tom – mohlo by vám to způsobit spoustu problémů.

Střelec

Únor bude měsícem, kdy budete přemýšlet o tom, zda se nezničíte. Profesní záležitosti jsou důležité, ale ne nejdůležitější, zvlášť, pokud v poslední době zanedbáváte rodinu. Nepouštějte se do konfliktu, zůstaňte jen objektivním pozorovatelem. V lásce čekejte závan čerstvého vzduchu, nezadaní si mohou najít novou lásku. Pokud se najde příležitost si odpočinout, udělejte to.

Kozoroh

Optimismus vás může posunout velký kus vpřed a pomůže k vašemu osobnímu rozvoji. Únor vám přichystá mnoho silných zážitků, cestování, společenských setkání a vášnivých milostných vztahů. Bude to měsíc, kdy všechno půjde svojí vlastní cestou. Někdo z rodiny bude cestovat a vás vezme s sebou. Na nedostatek peněz si nemůžete stěžovat, tak proč se nepustit do renovace nebo se rovnou přestěhovat.

Zdroj: astroportal.com






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat