Léto plné lásky podle horoskopu

Žhavé flirty, spontánní polibky a spousta vášně: Zde se dozvíte, která tři znamení zvěrokruhu se mohou těšit na léto plné lásky.

Když se dny prodlouží, teploty stoupnou a všechny to zase táhne víc ven, jsou rande a flirty mnohem zábavnější. Léto je jako stvořené pro rande venku, žhavé flirtování a bezstarostné poznávání – a Jupiter, planeta pro osobní růst a dobrodružství, která v současné době prochází vášnivým znamením Berana, dopřeje v létě 2022 nezapomentulné zážitky především těmto třem znamením zvěrokruhu:

Beran

Díky silnému vlivu Jupitera jsou Berani v letních měsících sebevědomější než kdy jindy a cítí se ve své kůži naprosto pohodlně. Vědí přesně, co chtějí – a také si to berou. Toto znamení zvěrokruhu potřebuje partnera, který se nebude cítit zastrašený jeho silou, ale naopak ocení jeho asertivitu a bezpodmínečně ho bude podporovat ve svých snech a přáních. V létě se Beran právě s takovým člověkem setká – a od té chvíle spolu budou procházet životem jako silná dvojka.

Lev

Léto je oblíbenou dobou mnoha Lvů, protože mohou nejlépe prožít všechny párty a flirtovat jako o závod. Když se slunce od 24. července přesune do znamení Lva, dostane další vzpruhu: Lvi se ponoří do dobrodružství a budou si užívat každý den naplno. Jupiter je také povzbudí, aby vystoupili ze své komfortní zóny, a tak se může stát, že se zamilují do někoho, do koho by to na první pohled nečekali. Přitom si uvědomují, že netouží jen po romantice a dobrodružství, ale že si zaslouží vztah, který jim také nabídne stabilitu a podporu.

Střelec

Dokonce i dobrodružní Střelci budou čelit létu lásky. Přitahují obdivovatele jako magnety – nikdo neodolá kouzlu Střelců. A dokonce i Střelci, kteří vztah nehledají, se mohou těšit na skvělé léto lásky: Příležitostné flirtování a odtržení ze všední rutiny přenášejí Střelce zpět do mládí a přinášejí příjemné brnění břicha.

Zdroj: Horoskop: Auf diese 3 Sternzeichen wartet ein Liebessommer 2022 | www.freundin.de







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat