Vliv měsíčních znamení

Je dobře známo, že jsme pod vlivem hvězd. Věděli jste ale, že máte také měsíční znamení? Co to je a co to znamená.

Nejenže vás ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu, ale také váš ascendent a vaše měsíční znamení. To druhé znamená ženskou stránku života, potřeby a pocity. Chcete-li zjistit, ve kterém znamení zvěrokruhu byl Měsíc, když jste se narodili, potřebujete datum narození a čas vašeho narození (1).

Měsíční Beran 

Zapůsobíte svou veselostí a svým optimismem – snadno snášíte i neúspěch. Rádi inspirujete a motivujete lidi. Při hledání nových výzev a dobrodružství s vámi není nikdy nuda.

Měsíční Býk

Jste přátelští a pohodáři, ale zároveň velmi konzervativní. Bezpečnost a řád každodenního života jsou pro vás důležité. Vaše okolí také oceňuje vaši vyrovnanou povahu. 

Měsíční Blíženci

Jsou nekomplikovaní, spokojení a plní života. Není divu, že lidé s vámi rádi tráví čas. Nesnášíte vše, co je emocionálně vyčerpávající. Chcete si užívat života a být vždy vyrovnaní. 

Měsíční Rak

Jste dokonalý rodinný typ a do svého domova investujete spoustu času a lásky. Harmonie je pro vás velmi důležitá, proto přikládáte velký význam emočnímu bezpečí. Měsíční Raci jsou navíc starostliví, citliví a dobrosrdeční. 

Měsíční Lev

Pro jejich velké a silné srdce jsou měsíční Lvi velmi oblíbení, i když jejich tvrdohlavost je přinejmenším stejně velká. Díky štědrosti, vřelosti a kreativitě s ním opravdu rádi trávíte čas. 

Měsíční Panna

Neusilují o uznání a nejsou ješitní. Jsou velmi spolehliví a nápomocní a mají velký smysl pro zodpovědnost. Není proto divu, že máte velkou důvěru. 

Měsíční Váhy

Vyhledáváte stálou harmonii, jste velmi zdvořilí a mírumilovní a dokážete se dobře vcítit do druhých lidí. Protože jste tak společenský, lidé s vámi rádi tráví spoustu času. 

Měsíční Štír

Měsíční Štír je individualista, nenáročný a čestný. Navíc je nejen přemýšlivý, ale také zvědavý, což znamená, že se věcem věnuje, dokud nenajde řešení.  

Měsíční Střelec

Svou bezstarostnou a podnikavou osobností berou své okolí útokem a mají mnoho přátel. Měsíční Střelci jsou tolerantní, optimističtí a snadno inspirují ostatní. 

Měsíční Kozoroh

Jste absolutně loajální duše, které lze věřit. Vaši bližní se na vás mohou vždy spolehnout. Protože jste ale velmi uzavření a opatrní, ztěžuje to navázání vztahu. 

Měsíční Vodnář

Milujete svobodu a také se rádi staráte o blaho druhých. Váš společenský statut je velmi výrazný a zastáváte se těch slabších. A protože se můžete vždy spolehnout na svou příkladnou intuici, přistupujete i k novým věcem s velkým klidem. 

Měsíční Ryby

Máte celý balíček složený z představivosti, kreativity a inteligence. V mezilidských vztazích je pro vás obtížné začít někomu důvěřovat, protože jste velmi zranitelní. Měsíční Ryby vědí, že jsou snadno ovlivnitelné a snadno zneužitelné. 

Zdroj: (1) www.freundin.de/horoskop-mondzeichen - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat