Horoskop na únor

20.01.2023 | Zábava

Co si hvězdy připravily?

Beran

Silné pohyby planet na začátku měsíce přinesou Beranům změny a ovlivni vaše priority. Do 17. bude rodina na prvním místě, pak se zaměříte zase na práci. Jupiter a Venuše vám v profesním rozvoji přinesou nové a zajímavé vyhlídky. Byl by hřích jich nevyužít, i když ke zlepšení vašich financí to zřejmě nepřispěje.

Býk

V únoru zachovejte klid a dopřejte si zasloužený odpočinek. Je to ten správný čas začít plánovat dovolenou. Po krátké relaxační fázi můžete dobít energii. Odpočiňte si od práce a rodiny. Cestujte sami nebo s partnerem a děti nechte u prarodičů. Udělejte něco pro sebe. Únor bude průlomový pro vaši kariéru, která se rozjede naplno. Pokud toužíte po změně kariéry nebo zvýšení platu, očekávejte to nyní.

Blíženci

V únoru by se Blíženci měli zaměřit na rodinné a citové záležitosti, kariéra vaši pozornost teď příliš nepotřebuje. Pokud chcete ve svém životě mír a harmonii, musíte začít plánovat svou budoucnost na základě minulých zkušeností, což vám pomůže vyhnout se patové situaci. Blíženci by si také měli pamatovat, že dělat kompromisy je dobrá cesta k úspěchu.

Rak

Únor bude pro Raka velmi tichý. Jakékoli změny a spontánní akce se tento měsíc nedoporučují, protože mohou způsobit více škody než užitku. Měli byste se zaměřit na rodinu, osobní život, plány a potřeby svých příbuzných. Zpytujte své svědomí a uvidíte, jakou pozornost věnujete tomu nejdůležitějšímu a kolik času zbytečně trávíte věcmi, které pro vás znamenají jen málo.

Lev

Lev se v únoru zaměří na lásku, která zažije náhlý nedostatek. Mnozí z nich pochopí, že dlouho zanedbávali svůj citový život a potřebují napravit chyby při budování vztahů s blízkými. Ztracený čas se bohužel nedá dohnat, a tak část rodiny odnáší nedostatek vzájemné péče. Naštěstí má omluva velkou moc a pomohou vám začít znovu.

Panna

V únoru vliv Merkura pozitivně ovlivní každou Pannu v otázkách rodiny a kariéry. Vaši blízcí se zapojí a pomohou vám s vaší prací zasláním zajímavých nápadů nebo pomocí při jejich realizaci. Váš pragmatický přístup a racionalismus se vám budou velmi hodit. V únoru přijde vhod schopnost flexibilního přístupu k problému, arogance totiž vůbec nepomůže.

Váhy

Únor je dalším měsícem, ve kterém bude půjde o vaši kariéru. Hvězdy vašim profesním záležitostem nejsou vůbec nakloněné. Rodina a domov jsou pouze v pozadí toho, co se děje v práci. V práci vás ale může čekat zajímavá zahraniční pracovní cesta. Na obzoru je také příležitost v podobě zajímavého kurzu či školení.

Štír

V únoru mohou u Štíra nastat psychické problémy. Problémy s přetížením budou zdrcující a možnost nervového zhroucení bude velmi reálná. Nejvíce vás bude trápit vztah s rodinou, proto se v únoru vyplatí zaměřit se na vztah s blízkými a atmosféru doma. Musíte prokázat vytrvalost a odhodlání překonat obtíže.

Střelec

Rodinné záležitosti budou nejdůležitější. Atmosféra doma velmi ovlivní celkovou pohodu Střelců a bude určovat jejich jednání v jiných oblastech života. Tím, že se staráte o rodinné vztahy, můžete dospět k přesvědčení, že v rodině je síla, která může poskytnout velkou oporu v životě. Na konci měsíce bude muset Střelec udělat mnoho kompromisů, protože jedině tak dosáhne kýžených výsledků.

Kozoroh

V únoru se bude muset Kozoroh soustředit na společnou práci ve skupině. Zpočátku to může působit problémy, protože Kozoroh chce jednat sám, ale rychle zjistí, že ze spolupráce plyne mnoho výhod. Spousta věcí, jako vaše povýšení, závisí na tom, jak dokážete pracovat v týmu. Ukážete, že můžete být dobrým vůdcem a člověkem, který dokáže integrovat různé úhly pohledu – to bude jistě fungovat ve váš prospěch.

Vodnář

V únoru bude Vodnář řešit pouze odborné záležitosti. Rodinný a osobní život bude až na druhém místě, protože Vodnáři konečně zjistí, co chtějí dělat, a plně se na to zaměří. Práce vás bude naplňovat a dá vám spoustu radosti. Merkur vás výrazně ovlivní a vy budete hodně spoléhat na komunikační schopnosti a logické myšlení.

Ryby

Až do poloviny února budou ryby řešit odborné záležitosti. Důležité je dosáhnout kompromisu, ale povaha Ryb je bude tlačit spíše k samostatnému jednání. To může způsobit mnoho problémů a nedorozumění. Nemůžete jen čekat na odměny, musíte jednat. Pokud uzavřete obchod, získáte hodně, ale pokud se budete vyhýbat povinnostem, rychle zjistíte, že na povýšení můžete zapomenout.

Zdroj: www.365horoskop.de/2023/horoskop-februar-2023.html







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat