Štěstí v roce 2023 podle astrologie

Chcete vědět, jestli jste jedním z těch šťastných znamení, která v roce 2023 čeká velké štěstí? Prozradíme, která čtyři znamení zvěrokruhu se letos mohou těšit obliby štěstěny.

Podle horoskopu slibuje rok 2023, že pro některá znamení zvěrokruhu bude šťastnějším než pro ostatní znamení. Zde můžete zjistit, zda k nim patříte také. Tato čtyři znamení zvěrokruhu budou mít v roce 2023 štěstí.

Střelec

Ať už je to nová láska, nová práce nebo stěhování, v roce 2023 všechna nebeská znamení ukazují, že vás čeká nový začátek! Střelci letos hledají změnu a dobrodružství a nebojí se kvůli tomu vyjít ze své komfortní zóny. Zamčené dveře? Taková varianta pro vás neexistuje – odvážně postupujete vpřed a požadujete, co vám náleží.

Vodnář

Věřte v sebe a své silné stránky: rok 2023 má pro vás připravenou řadu příležitostí a vy se nenecháte ničím a nikým zpomalit. Do nového roku vyrazíte namotivovaní a odpočatí a ihned začnete s realizací svých projektů. Ani Vodnářům nebude chybět v roce 2023 odvaha – a hvězdy je odmění štěstím.

Ryby

Ryby jsou v roce 2023 nezastavitelné a plánují toho hodně. A není divu – vždyť štěstí je na jejich straně! Čekají je nejrůznější možnosti, zejména po profesní stránce. Ryby mají velmi dobrý instinkt a poznají, kdy stojí za to jednat. Nebojte se tedy využít příležitostí, které se vám naskytnou.

Rak

Zejména pokud jde o lásku, Raci si v roce 2023 pronajali štěstí jen sami pro sebe. Nezadaní by měli mít především na jaře oči dokořán otevřené, protože je velká šance, že se znovu zamilují. Raci ve vztahu se mohou těšit na harmonický čas strávený s partnerem, hvězdy vám budou v tomto ohledu více než nakloněné.

Zdroj: www.emotion.de/psychologie-partnerschaft/horoskop-diese-4-sternzeichen-haben-2023-besonders-viel-glueck







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat