Horoskop na květen 2023

Co si hvězdy připravily na měsíc lásky?

Beran

Květen bude ve znamení problémů v domácnosti, což bohužel způsobí i problémy v práci. A to zase zhorší váš duševní stav, ale vzdát se nepřichází v úvahu, protože to všechno jen zhorší. Zaměřte se nejprve na problémy doma a potom na zbytek. Rodina je nejdůležitější. 

Býk

Ve středu zájmu budou rodinné a emocionální problémy, které přinesou napjatou situaci doma. Velkou pozornost na sebe strhne i profesní život, a proto zažijete těžké časy plné výzev. Chcete-li uspět a překonat všechna úskalí, využijte své životní zkušenosti i rady ostatních.

Blíženci

Květen Blížencům slibuje pozitivní přístup. Vaše kariéra se bude rozvíjet a objeví se vyhlídky na povýšení. Pracovní spokojenost povede k celkové pohodě a energii k práci doma. Rodiče Blíženců by se měli obzvláště zajímat o životy svých dětí. 

Rak

Květen bude pro rodinné vztahy Raka špatný čas. Musíte být opatrní, jinak se konflikty jen prohloubí. Zaměřením se na profesní záležitosti se můžete od rodinných problémů distancovat. Květen bude ve znamení odvážných činů, potřebou bouřit se a schopností přizpůsobit se obtížným podmínkám.

Lev

V květnu se velmi zkomplikují profesionální i soukromé oblasti. Na své cestě narazíte na nečekané překážky, kterých byste se neměli bát, ale vnímat je jako nové výzvy. Po 11. květnu byste měli očekávat problémy. S trochou vytrvalosti a podpory ze strany vašich příbuzných se vám podaří situaci ovládnout.

Panna

V květnu bude důležitá flexibilita a schopnost spolupracovat. Práce v týmu vám pomůže být rychlejší a úspěšnější, než čekáte. Dávejte si ale pozor, aby si vaši práci a snahu někdo nepřivlastnil. Díky tvrdé práci se vám problémy doma budou zdát triviální, ale nesmíte je podceňovat, protože mohou rychle narůst na závažnosti a způsobit ještě větší potíže.

Váhy

Květen bude pro Váhy přechodným měsícem, kde se vše zastaví. Bude čas přemýšlet o tom, čeho chcete ve svém profesním životě dosáhnout, nebo zda stojí za to změnit směr akce, abyste dosáhli více. Bude to vyžadovat hodně klidu a rozvahy, abyste mohli postupovat klidně a rozvážně. Naštěstí planety vaše znamení podpoří a budou mít pozitivní dopad na vaše rozhodnutí.

Štír

Vliv planet na váš život bude v květnu silný. Intenzivní čas v práci, stejně jako v rodinném a citovém životě vás unaví, ale také nabudí a budete otevření změnám. Plánování a podnikatelské jednání vám pomůže s rozsáhlými úkoly. V první polovině měsíce byste měli důvěřovat vlastní intuici, zatímco ve druhé polovině byste měli věřit radám svých příbuzných.

Střelec

V květnu nebude práce pro Střelce dřinou, ale výzvou. Zvládnete je s úsměvem na tváři, motivovaní a plní energie. Úspěch v práci vám dodává sílu řešit konflikty ve vaší rodině. Dojdete k závěru, že poté, co to uděláte, vaše profesní a osobní záležitosti se nakonec spojí.

Kozoroh

V květnu budete plánovat své budoucí snažení. Nejdůležitější budou vaše profesionální cíle. Atmosféra doma bude žhavá a napjatá, takže útěk do práce, která vám dodá klid a uklidní nervy, vám pomůže. Zaměření na svou kariéru se vyplatí a brzy přinese hmatatelné výhody. 

Vodnář

Tento měsíc budete mít odvahu udělat cokoli. Ať už zastupujete svou společnost na důležitém obchodním jednání nebo pořádáte večírek pro někoho blízkého, vše budete brát jako výzvu a zajímavou novou zkušenost. Květen bude pro Vodnáře velmi vzrušující. Myslete ale na to, že k úspěchu potřebujete podporu ostatních.

Ryby

V květnu musejí Ryby vsadit samy na sebe. Vyjádření svých názorů bude rozhodující pro udržení své profesionální pozice. Nebojte se rozhodovat a věci si ujasňovat, protože nedorozumění vytváří jen větší problémy. V životě může být mnoho výzev a není snadné s nimi držet krok. 

Zdroj: www.365horoskop.de/2023/horoskop-mai-2023.html







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat