Laskavá znamení zvěrokruhu

Rychle důvěřují, jsou nápomocní a zastupují každého: Tato znamení zvěrokruhu jsou více než dobrosrdečná, ale právě z tohoto důvodu je velmi snadné je zranit nebo zneužít.

Tato čtyři znamení zvěrokruhu jsou neuvěřitelně emocionální a otevírají se těm, kterým důvěřují. Stoprocentně za svými přáteli stojí a pomáhají, kde mohou. Tato bezmezná laskavost je jim však často osudná! Někteří lidé této laskavosti využívají a zraňují je. Patříte mezi tato čtyři znamení zvěrokruhu?

Lev

Lev má uvnitř plápolající oheň. Je impulzivní, okouzlující a vždy dobře naladěný. Lev svým charismatem zaručeně vždy okouzlí své bližní. Pokud si s někým rozumí a vezme si toho člověka do srdce, Lev za něj udělá všechno. Je velmi loajální a nápomocný. Jeho přátelé jsou pro něj neuvěřitelně důležití. Ale bohužel se může stát, že si hned nevšimne, když někdo nemá dobré úmysly. Kvůli svému velkému srdci souhlasí a může se nakonec spálit. Musí si dávat pozor, komu dopřeje svoji důvěru a ochotu pomoci.

Rak

Rak je emocionální a citlivý. Je proto velmi empatický a dokáže reagovat na pocity druhých. Rak je vždy připraven pomoci a poradit svým přátelům a podporuje je, kdekoli může. Tato přátelská laskavost je však až příliš často využívána. Zejména od lidí, které Rak možná dlouho nezná nebo se s nimi setkal jen krátce. Měl by si proto dávat pozor na svou ochotu pomoci a počkat, než se otevře jiné osobě.

Beran

Beran je tvrdý a odvážný. Nosí srdce na dlani a vždy říká, co má na srdci. Spoustě lidí se takové věci líbí, ale jiní to nemohou vystát. Pokud zlomíte důvěru Berana, okamžitě dají najevo, co si o tom myslí. Beran má rohy stále připravené a rád se brání. Vzhledem k jeho výřečnosti a společenské povaze se mu to bohužel může stávat častěji. Pomůže a pak se zraní. Neměl by se proto příliš rychle zaplétat s ostatními.

Ryby

Ryby jsou také neuvěřitelně dobrosrdečné. Pomáhají, kde mohou, ale snaží se vyhýbat všem diskusím a hádkám, protože mají rády mírumilovnost. Jsou proto také velmi společenské a obvykle mají mnoho přátel. Jejich laskavosti a naivity však často ostatní využívají. Ryby se pak cítí zrazené a zraněné. Těžko se z takové rány vzpamatovávají, takže v budoucnu by měly mít lepší úsudek, než začnou někomu slepě důvěřovat.

Zdroj: www.wikihow.com/Which-Zodiac-Sign-Is-the-Most-Kind-Hearted - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat