Hollywoodské hvězdy, které jako rodiče selhaly

Rodičovství je radost, ale každý ho nezvládne. Jako příliš velké sousto uvízlo v krku zpěvačce Mariah Carey a podobně to mají i herci David Hasselhoff a Charlie Sheen. Kdo z nich vyhrává cenu za největšího sobce?

Mají slávu, úspěch, hromady peněz, luxusní sídla a ve skříni jen značkové oblečení. Tak co jen hollywoodským hvězdám může chybět? Něco by se našlo – třeba smysl pro rodičovství. Které známé tváře to se svými dětmi tak trochu nezvládly?

Mariah Carey má na mateřství lidi!

Vypadá to jako dokonalá rodinná idylka. Americká zpěvačka, textařka a producentka Mariah Carey na sociálních sítích často zveřejňuje snímky svých dvojčat, které má se svým exmanželem Nickem Cannonem. Otázkou ale je, kdo tyto fotky pořizuje. Věrohodné zdroje blízké umělkyni tvrdí, že od narození svých potomků má celou armádu chův, hospodyněk a pomocníků, kteří se o ně starají den co den, protože ona jako matka zcela selhává. Nemluvě o tom, že doma prý povoluje jen poslech vlastní hudby a jiné interprety striktně zakazuje. Tak tomu se říká sebestřednost…

David Hasselhoff myslí jen na sebe

Seriálový plavčík Mitch Buchannon také čelí velké kritice. Může za to video, které před pár lety zveřejnila jeho dospívající dcera Taylor Ann. V něm prosí svého otce, aby zavolal lékařskou pomoc, protože upadla a zranila se. Ten však s ledovým klidem pojídá hamburger a k žádné iniciativě se nemá. Mimochodem, tehdy se ono video stalo virální, proto si o rodičovských kvalitách herce přestaly dělat iluze miliony lidí.

Charlie Sheen má zvláštní životní styl

V dobách své největší slávy trhal kultovní seriál Dva a půl chlapa rekordy sledovanosti a svou fanouškovskou základnu má dodnes. Ale s hlavním protagonistou to jde z kopce! Nejenže se nakazil nevyléčitelnou pohlavní chorobou, problematický vztah má i se svými dětmi. Těch má celkem pět, a to se třemi různými ženami. Jeho dvojčata mu byla odebrána z péče poté, co vyšlo najevo, že doma za jejich přítomnosti běžně probíhají pornografické večírky, na kterých se děje ledacos.

Zdroj: www.thedaddest.com/trending/worst-celeb-parents/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat