Numerologie vašeho jména

Máte rádi horoskopy? Pak vám stejně vzrušující bude připadat význam numerologie vašeho jména...

Proč tak milujeme horoskopy a každý týden hladově skáčeme po nových předpovědích? Nejspíš proto, že o sobě chceme vědět víc a toužíme vědět, kam se ubírá cesta zvaná život pro naše znamení zvěrokruhu.

Mohou nám to říci ale nejen hvězdy, ale také naše vlastní jméno. Za tím je takzvaná numerologie: číselná symbolika, která číslům přisuzuje větší význam. Numerologie je založena na poznatku, že všechny systémy na světě jsou založeny na principu čísel. Čísla pronikají jak do hmatatelné, viditelné části, tak do všeho nadpřirozena.

Co o vás a vašem srdci vypovídá vaše jméno?

Jak vypočítat numerologické číslo

Nejprve sečtěte čísla samohlásek v celém svém jméně (včetně prostředních a příjmení):
A a I = 1
E = 5
U = 6
O = 7

Nyní, pokud máte dvoumístné číslo, sečtěte tato dvě čísla dohromady a získáte jednociferné číslo.

Co o vás vypovídá vaše číslo

Číslo 1

Jste rozený vůdce. Cokoli řešíte, vždy funguje. Zároveň se určitě chcete osamostatnit. Chcete být kreativní a realizovat své vlastní nápady. Proto se vám pravděpodobně bude dařit jako podnikateli nebo freelancer. Někdy však vaše odhodlání dělat svou věc může působit arogantně a nafoukaně. Ale nikomu nedovolte, aby vám stál v cestě – ani sami sobě!

Číslo 2

Vyznačujete se intuicí a soucitem. Protože jste ohleduplní a rádi se staráte o své okolí, jste ve vztahu absolutní jackpot. Vaše přirozená empatie funguje dobře i v pracovním světě: jako lékař, sociální pracovník nebo učitel. Stále však musíte pracovat na své odolnosti a sebevědomí, protože se rádi vyhýbáte konfliktům a často o sobě a svých schopnostech pochybujete.

Číslo 3

Pokud jde o kreativitu, nikdo vás nemůže oklamat! Jste plní nápadů a máte obrovské nutkání se nějakou formou vyjádřit. Nejlepší způsob, jak se této kreativní energie zbavit, je jako umělec – ať už psaním, malováním nebo tvorbou hudby. Čas od času se však vaše ego může trochu vymknout kontrole a poškodit vaše vztahy. Pak zkuste meditovat a relaxovat, abyste si vyčistili zaneprázdněnou mysl.

Číslo 4

Jste ambiciózní a každou maličkost proměníte v soutěž. Baví vás šplhat po kariérním žebříčku, takže potřebujete práci, kde můžete hodně dosáhnout. Koneckonců, chcete sklidit, co jste zaseli: luxusní život by měl vyplatit vaši tvrdou práci. A vysoké cíle máte i v soukromém životě: chcete založit šťastnou rodinu a cítit se bezpečně. Někdy vám může překážet nedostatek rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem...

Číslo 5

Jste okouzlující a chcete se jen bavit. Proto si rádi věci zkoušíte – v marketingu, PR, žurnalistice nebo třeba politice. Je pro vás snadné jednat s lidmi a vždy víte, co říct. Jen vaše přelétavá povaha a nedostatek odpovědnosti se někdy stávají problémem. Ale to bude s přibývajícími roky lepší.

Číslo 6

Vždy dáváte na první místo druhé, nikdy sebe. Chcete pomoci těm, kteří jsou znevýhodněni, kteří mají méně než vy. Tento syndrom pomocníka je zvláště patrný v medicíně, jako právník nebo terapeut. Díky své vřelé, velkorysé povaze přitahujete další lidi a máte mnoho dobrých přátelství. Nezapomínejte ale také o sebe trochu pečovat. Nestůjte vždy vzadu.

Číslo 7

Váš intelekt je vaší hnací silou. Zdá se, že existujete na úplně jiné úrovni než všichni ostatní. To vás žene na různé profesní dráhy – například do soukromé detektivní kanceláře nebo si vyzkoušíte duchovno. Dáváte přednost práci sami, obecně potřebujete hodně času sami se sebou, abyste zpracovali a promysleli všechny své dojmy. Ale přesto si zkuste naplánovat nějaký čas pro své přátele a rodinu. Mají vás rádi a chtějí, abyste ocenili i je.

Číslo 8

Jste pracant a rád se vžíváte do role šéfa. Chcete jednu věc nade vše: respekt a uznání ostatních. Ocenění je pro vás velmi důležité, a proto reagujete naštvaně, když nedostanete to, co si myslíte, že si zasloužíte. Obzvláště vás osloví práce ve vedoucích pozicích a managementu. I když do vztahů vkládáte hodně úsilí, je pro vás těžké vyjádřit své city. Vaše touha mít vše pod kontrolou vám neulehčuje věci házet za hlavu.

Číslo 9

Váš společenský nádech z vás dělá skutečného člověka, který vás potěší. Chcete zlepšit svět a máte sklony k filozofickému myšlení. Pokud jde o kariéru, soustředíte se na to, aby byla Země o něco lepší. Nezáleží na tom, zda to děláte řízením marketingu pro udržitelnou společnost, sociálním zaměstnáním nebo dokonce cestováním do jiných zemí jako krizový reportér. Se všemi těmi osudy, se kterými se potýkáte, můžete někdy zapomenout vážit si dobrých okamžiků. Navíc máte problém užívat si to, co máte, a nemyslet na všechno špatné na světě.

Zdroj: www.wikihow.com/Calculate-Your-Name-Number-in-Numerology







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat