Láska na celý život podle horoskopu

Nový rok, nové štěstí v lásce! Jste připraveni na nejromantičtější rok svého života? Tato tři znamení zvěrokruhu se letos podle horoskopu bezhlavě zamilují.

V novém roce hvězdy přejí lásce! Po trochu hrbolatém začátku roku 2024 přinese planeta Venuše do vašeho milostného života spoustu energie! 

Je to jen flirt nebo velká láska? Kdy konečně potkám toho pravého? Která tři znamení zvěrokruhu čeká v roce 2024 velká láska?

Ryby čeká nejlepší léto

Ryby se mohou těšit na další společný rok ve stabilním vztahu s partnerem (ať už to vypadá jakkoli!). Letní dovolenou spolu naplánujete obzvlášť brzy – a oba si splníte velké přání. Letos bude všem jasné, že vy k sobě zkrátka patříte.

Také pro svobodné Ryby se rok 2024 vyvíjí vzrušujícím směrem: Nový vztah by mohl vzniknout zásahem rodiny, přátel nebo starých známých – a zasněné Ryby vidí možnou budoucnost v každém setkání. Léto bude prostě dokonalé, bez ohledu na to, kdo je na straně znamení zvěrokruhu.

Zůstaňte takoví, jací jste! Pokud to cítíte jako správné – bez ohledu na to, jak romantické nebo kýčovité to může být – pak je to správné.

Věčná láska pro Býky

Býk je unavený z online seznamování. Teď nastala doba, kdy dělá jen to, co opravdu chce. Pokud se mu někdo v zalíbí, okamžitě k němu promluví – a rychle se bezhlavě zamiluje. Ale jen pokud to má opravdu vyjít – na nic jiného nemá čas.

Býci by svou pravou lásku mohli najít právě v roce 2024. A navíc s ní zůstat na vždy. Ženatí Býci letos zjistí, zda jsou s tím pravým. A všichni ostatní si uvědomí, co je pro ně v životě opravdu důležité.

Trpělivost, milí Býci. Velká láska není sprint, ale maraton – rok 2024 bude určitě vaším rokem lásky!

Neobvyklá láska Střelců

Střelci by si už měli všimnout, že rok 2024 bude jejich velkým rokem lásky: přechod do nového roku byl prostě neuvěřitelně romantický. Stávající vztahy jsou důležitější a důvěrnější. Společně se svým partnerem se Střelec vydává za dobrodružstvím a nadechuje se čerstvého vzduchu lásky. 

Kouzlu svobodných Střelců v roce 2024 nikdo neodolá. V dubnu nebo červnu pomáhá Venuše Střelcům k naplňujícímu milostnému životu – i s překvapivými potenciálními partnery. Bez ohledu na to, zda jste spíše mladší nebo starší – letos najdete svou pravou lásku.

V roce 2024 se opravdu zamilujete – možná více než jednou.

Zdroj: www.medium.com/living-lifestyle-news/lucky-zodiac-signs-for-love-in-astrology-8d3878f66fc1, www.stylecaster.com/lists/love-horoscope-2024/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat