Neuvěřitelně pověrčivá znamení zvěrokruhu

Také raději zvolíte jinou trasu, pokud vám přeběhne černá kočka přes cestu? Nebo pomalu sepisujete závěť, protože jste právě rozbili zrcadlo? Pokud nechápete, o čem mluvíme, pak rozhodně nepatříte k následujícím třem znamením, která ve všem vidí nějaké poselství.

Nevyjdete z domu bez svého talismanu? Na zvláštní příležitosti máte věci, které vám mají přinést štěstí? Zrcadlo berete do ruky jen s velkou obezřetností? Na pátek 13. si neplánujete žádné důležité schůzky? Kolik z toho se vás osobně dotýká? Není na tom nic špatného, ​​přeci jen jsme všichni tak trochu pověrčiví. Ale pokud se váš život řídí z velké části jen podle znamení, pak je velká šance, že patříte k jednomu z těchto tří zvláště pověrčivých – nebo opatrných – znamení zvěrokruhu. 

Rak

Raci neradi nechávají věci náhodě. Protože vše, co nemohou ovlivnit, toto citlivé znamení zvěrokruhu zneklidňuje. Zejména talismany pro štěstí hrají v životě Raků zvláštní roli, protože zajišťují bezpečí a známost v neznámém prostředí.

Váhy

Váhy jsou také velmi pověrčivé. Pošlapat si své štěstí? Nikdy! To by opatrné znamení zvěrokruhu nikdy nenapadlo. Váhy se kategoricky vyhýbají špatným znamením a věcem, co přináší smůlu. Talismany a kamínky pro štěstí jsou naopak stálými společníky tohoto znamení – protože pomáhat osudu je někdy nutné.

Ryby

Ryby jsou zasněné, ale také velmi intuitivní. Při jejich citové povaze není divu, že vodní znamení je tak trochu pověrčivé. Nechtějí raději nic zakřiknout a nic a nikoho dalšího pokoušet. Touží po harmonii a míru, a proto mají pozitivní energie a šťastné symboly  v jejich každodenním životě velký význam. 

Zdroj: www.timesofindia.indiatimes.com/astrology/web-stories/zodiac-signs-who-are-superstitious/photostory/105336714.cms, www.medium.com/@yoursignsaysseo/the-5-most-superstitious-zodiac-signs-272f4bdca8df, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat