Ideální prázdninové destinace pro všechna znamení zvěrokruhu

K moři, na hory, nebo raději do exotických míst? Pro ty, kteří by při plánování dovolené v roce 2024 chtěli zohlednit astrologická doporučení, máme správné informace. 

Beran: výlet do města na dvou kolech

Beran bude v období od března do června 2024 ovlivněn zvláštním planetárním souhvězdím. Merkur, Venuše a Mars střídavě procházejí znamením, což mu dává obrovskou inspiraci, pokud jde o cestování. Berani se ale nyní méně spoléhají na dálkové cestování a více dbají na udržitelnost. Pobyty ve městě jsou preferovanou možností, jak se pohodlně pohybovat na kole. Dublin, hlavní město Irska, je v roce 2024 dobrou volbou pro temperamentní Berany.

Nejlepší partneři na cesty: Sportovní Střelci pojedou s Beranem, kam chce. Oba mají zároveň vynikající cestovatelské hvězdy a mohou spolu zažít vzrušující dobrodružství. Vtipný Blíženec je vynikající společník a objeví ty nejlepší bary.

Býk: výlet za zábavou ve znamení přírody

Do 25. května 2024 bude šťastná planeta Jupiter procházet znamením Býka a promění smyslné hledače potěšení v děti štěstí. V květnu se přidává i Venuše a signalizuje skutečný měsíc radosti z cestování, možná i nezapomenutelný cestovatelský flirt. V srpnu bude Býkovi cestování prospívat. Milují krásné přírodní prostředí a v roce 2024 přikládají velký význam ekologické turistice. Četné agriturismi (tradiční farmy s pokoji pro hosty) v Toskánsku přesně tyto potřeby splňují – s jídlem vyrobeným ze surovin z ekologicky obhospodařovaných polí a blízkostí přírody mezi kopci, řekami a mořem.

Nejlepší partneři na cesty: Chytrá Panna ráda zjišťuje zajímavosti cestovatelské destinace a objevuje kulturní zvláštnosti s Býkem. Býk a Kozoroh jsou obzvláště harmonické spojení. Na emocionální úrovni to bude senzační zážitek.

Blíženci: daleko, daleko

26. května 2024 se šťastná planeta Jupiter přesune do znamení Blíženců a poskytne cestovatelům ty nejlepší vibrace pro nezapomenutelné chvíle na cestách. V roce 2024 zůstanou věrni svému heslu cestovat co nejdál, a co nejexotičtěji a preferují proto místa s velkým charismatem. Bali nebo Myanmar jsou cestovatelské destinace, které splní vaše očekávání. Blížence tam inspirují působivé chrámové komplexy, svatá místa a krásná příroda.   

Nejlepší partneři na cesty: Blíženci se mohou těšit na společnost Raka, zejména pokud jde o výlety k moři a jižní palmové pláže. Vodnář je také společníkem na cesty, který je vždy vtipný, má dobrou náladu a je naladěn na stejnou vlnu.

Rak: vydejte se na moře!

V roce 2024 budou otevření Raci díky pozitivní pozici Venuše pod obzvláště dobrými cestovními vlivy, zejména v měsících březen, červen, červenec a říjen. Vzhledem k tomu, že Neptun je také celoročně v příznivé poloze, Raky přitahují nábřežní destinace. Koneckonců, prvek voda je spojen se znamením zvěrokruhu Rak. Skvělý způsob, jak naplnit svou touhu po vodě, je cestovat na palubě lodi. K dispozici jsou výlety na daleký sever na Island, do Grónska, Norska nebo na Galapágy. Nezapomenutelné zážitky z přírody jsou zde zaručeny.

Nejlepší cestovní partneři: Ryby se na volném moři cítí stejně dobře. Společné výlety jsou pro oba velkou zábavou a spojuje je vášeň pro fotografování. Se slunečným Lvem se Rak cítí jako doma i na cestách.

Lev: mimo vyšlapané cesty

Venuše dává štědrému Lvu nejlepší čas na cestu v dubnu, červenci a srpnu 2024. Jako ohnivé znamení je pro narozené ve Lvu velmi důležité jít do tepla a relaxovat v jižních podnebích. Více než kdy jindy je pro Lva důležitá vědomá volba destinace a šetrné využívání přírodních zdrojů. V roce 2024 je to přitáhne do těch nejodlehlejších míst, jako je malebný ostrovní stát Grenada. Nachází se v Karibiku, pouhých 200 kilometrů od pobřeží Venezuely. Navzdory své malé rozloze je tento stát domovem ohromujícího množství vodopádů, kráterových jezer a odlehlých zátok. V kombinaci s nedotčenou přírodou, neaktivní sopkou a deštným pralesem je Grenada rozmanitým a stejně okouzlujícím místem.

Nejlepší partneři na cesty: Okouzlující Váhy jsou dobrou volbou, pokud jde o kultivovaného a upraveného společníka. Lev se s ní rád předvádí. Chytrá Panna poskytuje zajímavá témata k rozhovoru. Panuje zde nejen uvolněná atmosféra, ale také živá diskuse.

Panna: zcela podle plánu 

Kritická Panna bude těžit z pozitivních cestovatelských hvězd do konce května a v srpnu a listopadu 2024. Venuše slibuje spoustu radosti a harmonie. Tentokrát se zdá, že při cestování vše funguje dobře a pořádkumilovné Panny k tomu samy rády přispívají. Při výběru hotelů v roce 2024 dbají především na dobré recenze a ucelený koncept udržitelnosti. Vzhledem k tomu, že zdraví a kondice jsou pro ně velmi důležité, měly by být součástí i lázně. Rakousko a Švýcarsko mohou nabídnout vše.

Nejlepší partneři na cesty: Dobří posluchači a ještě lepší maséři jsou starostliví Raci.

Váhy: kde se luxus snoubí s rovnováhou

V roce 2024 se může náročné znamení zvěrokruhu těšit na zvláště příznivé podmínky od souhvězdí Jupitera. Od 26. května 2024 planeta nabídne svou pomoc, pokud jde o krásné věci v životě. Absolutním vrcholem je měsíc září, kdy budou Váhy hýčkány Venuší. Rok 2024 může být luxusní, s ubytováním v luxusních lokalitách. Váhy rády chodí na hřiště mezinárodního jet setu, jako je St. Tropez na Azurovém pobřeží nebo španělský středomořský ostrov Formentera. Ostrov je považován za vrchol Baleárských ostrovů a lze se na něj dostat trajektem z Ibizy. Slavná pláž Platja des Trucadors připomíná Maledivy a je jednou z nejkrásnějších ve Středomoří.

Nejlepší cestovní partneři: Váhy se mohou vydat na exkluzivní nákupní výlety se Lvem. Oba milují kouzlo a dotek něčeho výjimečného. Kozoroh také ví, co je dobré, a ukazuje Vahám nejlepší místní jídla.

Štír: na expedici s planetami v zavazadlech

Saturn a Neptun budou mít v roce 2024 pozitivní vliv na Štíry a způsobí, že se obrátí k větší hloubce a všímavosti. Příznivé vlivy Marsu také podporují sportovní a akční výlety, jako jsou vzrušující pěší túry. Rozmanité pobřeží Costa da Morte v severozápadním cípu Španělska je zasvěceným tipem mezi milovníky pěší turistiky. Francouzský ostrov Korsika nabízí neméně zajímavou variantu pro přírodumilovné Štíry: severojižní přechod středomořského ostrova patří k trekkingové klasice.

Nejlepší partneři na cesty: Býk probouzí smyslnou stránku Štíra. Dobré jídlo a kvalitní víno jsou u obou velmi oblíbené. Sportovní vytrvalost a filozofický směr Střelce na Štíra zapůsobí.

Střelec: exotická dobrodružství

Kosmopolitní Střelec hledá na svých cestách v roce 2024 spoustu společnosti a rozmanitosti. Jeho touha po vzdálených zemích zůstává nezlomná a jeho cestovatelské hvězdy září obzvlášť jasně v měsících dubnu, červenci, srpnu, říjnu a listopadu 2024. K naplnění jeho tužeb po dobrodružství a pohoštění se nejlépe hodí klubová dovolená. Club Med na Seychelách slibuje Střelcům exotiku, chráněnou přírodu a tyrkysové moře. S téměř 60 procenty chráněné oblasti a přísnými stavebními předpisy na ostrovech zůstávají Seychely přírodním rájem. 

Nejlepší partneři na cesty: Střelec flirtuje s ohnivým Beranem. Oba dokážou být ze sebe nadšení a hodně akční. Starostlivá Panna má u sebe malou lékárničku, která Střelci po přílišné shovívavosti pomůže postavit se na nohy.

Kozoroh: na výletě v přírodě

Díky přízemnímu vlivu Jupiteru bude Kozoroh v roce 2024 upřednostňovat blízké a regionální cestovní destinace, aby snížil svou uhlíkovou stopu a zůstal v mezích rozpočtu. Udržitelnost a ekologické povědomí jsou pro něj velmi důležité. Pro toto znamení zvěrokruhu se hodí mnoho dovolenkových destinací v Německu. Severní moře ohromuje kilometry pláží, rozmanitou divokou přírodou a absencí velkých měst. Regionální kuchyně s produkty z vlastní farmy je standardem zejména v menších venkovských hostincích. 

Nejlepší partneři na cesty: Vyrazte na venkov s Býkem. Při turistice se nevyhýbá žádné výzvě a daří se mu v přírodě. Veselý Vodnář je vždy v dobré náladě a v roce 2024 má opravdu velký zájem o flóru a faunu.

Vodnář: mezi dobrodružstvím a luxusem

Rok 2024 má pro Vodnáře připravená vzrušující dobrodružství a příležitosti k cestování, a to díky Jupiterovi od 26. května 2024. V červnu a září je tu extra dávka radosti ze života: Venuše činí tyto dva měsíce ideálními fázemi pro nezapomenutelné zážitky. Pro trendově orientované znamení zvěrokruhu nabízí rok 2024 příležitost objevit luxusní způsob kempování, glamping. Vysněnou možností pro Vodnáře jsou domy na stromech ve francouzském Raray jako Les Cabanes des Grand Chenes. Tato romantická ubytování zaručují nezapomenutelný zážitek pro dva.

Nejlepší partneři na cesty: Kreativní Ryby, které rády testují nové hranice a mají smysl pro dobrodružství, jsou pro Vodnáře dokonalým partnerem na cesty. Atraktivní Váhy, které hledají trochu více luxusu a pohodlí, mohou být také ideálním doplňkem pro pohodové výlety, pokud se nezanedbá luxus.

Ryby: zaměřte se na kreativitu, relaxaci a udržitelnost

V nadcházejícím roce zažijí Ryby obzvláště vydařené prázdninové chvíle, protože Venuše a Neptun poskytují v měsících březen, červen, červenec a říjen nezvykle kreativní impulsy. Nejlepší cestovní destinace pro zasněné znamení zvěrokruhu: Paříž. Přestože je město považováno za jeden z největších světových turistických magnetů, nyní existují ubytování, která se nezaměřují pouze na pohodu svých hostů, ale kladou velký důraz také na udržitelný rozvoj cestovního ruchu. 

Nejlepší cestovní partneři: Štíři také považují pulzující kosmopolitní města za fascinující. Stejně jako Ryby milují studium a analýzu místních lidí. Blíženci mohou nabídnout různé nápady, znají nejlepší bleší trhy a ví, kde jsou nejžhavější restaurace.

Zdroj: názory autora, www.beaches.com/blog/zodiac-vacations-which-destination-is-right-for-your-sign/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat