Tato znamení zvěrokruhu jsou paranoidní

Každého z nás občas přepadne strach. Většina z nás je ale dokáže překonat nebo logicky vysvětlit. Tato znamení zvěrokruhu si ale strach vyvolávají záměrně – protože mají tendenci vytvářet si v hlavě příběhy, které často nejsou pravdivé.

Věří na konspirace, jsou velmi skeptičtí, když se najednou zdá, že je všechno špatně, a nikomu nevěří: tato čtyři znamení zvěrokruhu mohou tu a tam nabýt výrazných paranoidních rysů.

Štír

Štír je velmi citlivý, tajnůstkářský, a pokud se mu něco zdá divné, rychle podezírá i všechny ostatní kolem sebe. Občas se také věří tomu, že se ho všichni v jeho okolí snaží zmanipulovat. Navíc často vidí nebezpečí tam, kde žádná nejsou, a tím v sobě –  i v ostatních –  vyvolává strach.

Panna

Panny se narodily jako malí detektivové. Ať už hledají na internetu, aby se dozvěděly více o konkrétní osobě, nebo špehují své přátele, aby si vyjasnily fámy. Protože Panny mají tak silnou potřebu vše zjistit a vypátrat, mohou se rychle stát paranoidní. Protože přes veškerou jejich špionáž je zde také velký prostor pro fantazii.

Beran

Co Beran nenávidí víc než cokoli jiného, ​​jsou lži. Jenže z toho pramení jeho největší paranoia – věří totiž, že nikdo na světě nemluví pravdu. A tak svůj život orientuje na to, aby našel i sebemenší znamení, které by vedlo k odhalení velké lži.

Kozoroh

Kozorohové jsou velmi ambiciózní a mohou se stát paranoidními, pokud mají pocit, že v práci nedostávají to, co si zaslouží. Je přijat nový kolega? Je to dostatečný důvod, aby si Kozoroh okamžitě myslel, že tento nový chlápek je zde jenom proto, aby ho nahradil. Kozorohové si raději v hlavě spřádají své vlastní příběhy, než aby věci řešili a pochybnostem nedali žádnou možnost.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude ve znamení harmonických vztahů. Pokud jste v partnerském vztahu, těšte se na spoustu pohodových chvílí plných porozumění a radosti. Single Berani mohou očekávat zajímavé setkání s někým, kdo je zaujme. Pozor vša... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

56 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:31
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat