Soutěžní anketa s Airwaves: Co děláte, když se život tváří kysele?!

Každý z nás má nějaké svoje situace, které nás dokážou naštvat, zkazit den nebo přivést do stavu, kdy máme chuť dotyčným „něco„ udělat. A co děláte vy, když se na vás život tváří kysele? Odpovězte v naší soutěžní anketě a vyhrajte jeden z 10 dárkových balíčků od Airwaves!

Značka mentolových žvýkaček Airwaves obohatila český trh nečekanou novinkou. Extrémně silné a oblíbené žvýkačky Airwaves se rozrostly o novou citronovou příchuť Airwaves Extreme, která v sobě kombinuje vysoký obsah mentolu s citrónovou příchutí. Poskytuje silný chladivý efekt, který vás pořádně nakopne. Osobitou nakyslou příchuť v atraktivním žlutém obalu můžete vyzkoušet v balení s deseti dražé za cenu 14 Kč.

Airwaves Extreme jsou bez cukru a můžete si je vychutnávat bez omezení. Pomohou v situacích, kdy potřebujete podat dobrý výkon v práci či při sportu. Když se potřebujete soustředit na důležité úkoly, nadechněte se spolu s Airwaves a můžete se do nich pustit naplno.

Nové Airwaves Extreme jistě nepřehlédnete! Vaši pozornost upoutá zářivá, citrónově žlutá barva obalu, která je na první pohled atraktivní. Airwaves Extreme obohacené o svěží citrónovou příchuť jsou k dispozici v běžných prodejních sítích.

Co děláte, když se život tváří kysele?!

Kolikrát týdně vám ujede MHD těsně před nosem?
Kde vás nejvíce obtěžuje čekání?
Jak se cítíte, když stojíte v dlouhé frontě?
Co vás hodí do pohody, když zmoknete při cestě na zastávku?
Představte si, že jste hezky oblečený/á na rande a kolem vás projede auto, které vás ohodí vodou z louže. Co byste udělal/a?
Stalo se vám někdy, že jste si po nějaké nepříjemnosti, která se vám přihodila, dal/a žvýkačku a ta vám srovnala náladu?

ZNÁTE ODPOVĚDI NA TYTO OTÁZKY? PAK NEVÁHEJTE A VYPLŇTE NAŠI SOUTĚŽNÍ ANKETU ZDE

Pro 10 z vás, kteří zodpoví soutěžní anketu, máme dárkový balíček Airwaves v hodnotě 300 Kč.

Vyhrává 1., 50. 100., 150. atd. odpověď.

Soutěž probíhá od 19. srpna do 1. září 2013.
Pravidla soutěže najdete zde.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat