Nejroztomilejší dvojka na internetu? Známe ji!

Fotografií dětí a jejich psích společníků je plný internet. Ovšem tihle dva vás zaručeně pobaví. A možná i dojmou!

Labradoodle (kříženec labradorského retrívra a pudla) Raegan je hvězdou Instagramu. Může za to nejen fakt, že patří k extrémně roztomilé psí rase, ale také skutečnost, že má nerozlučného kamaráda.

Raeganova majitelka Sandi Swiridoff psa adoptovala a rozhodně toho nelituje. „Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, co jsem kdy učinila,“ říká Sandi. „Přinesl do našich životů tolik radosti!“


A jak je vidět, radost tenhle hafan rozdává i dál – na Instagramu už má víc než 60  tisíc fanoušků. Ovšem veškerá sláva nepatří jen jemu, ale i jeho malému lidskému kamarádovi.

Raegan je nerozlučným společníkem Sandinu vnoučkovi, která má podobný osud jako on – také jeho adoptovali.

„Ti dva se bez sebe ani nehnou. Když dáme malého odpoledne spát, Raegan trpělivě sedí před dveřmi ložnice a čeká, až se dítě probudí,“ popsala Sandi.

Byla to právě ona, kdo přišel s nápadem originální dvojici „proslavit“ pomocí fotografií, na nichž mají klučík i pes stejné oblečení apod.

Kdo by si ovšem myslel, že Sandiným jediným záměrem bylo přinést do vlastního života nějakou tu popularitu, velmi by se mýlil. Raeganova majitelka totiž nafotila i kalendář, v němž její vnouček a jeho psí společník hrají hlavní roli. Většina peněz, které pak Sandi získává z prodeje, putuje na pomoc dětem z dětských domovů.






Celkem 10 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat