Manžel „půjčil“ své ženě vlastní malíček!

Když Američanka Libby Sandersová přišla před nějakým časem o malíček na ruce, vzala to statečně. Ovšem jako snad každá žena si občas nad ztrátou prstu povzdechla. Především při lakování nehtů.

A přesně to se před nedávnem stalo. Libby si během lakování nehtů povzdechla, že úplně zapomněla, že malíček už si nikdy nenalakuje, a jaká je to smůla. Její poznámku ovšem zaslechl Libbyin manžel Matt. A jeho reakce byla velmi dojemná!

Řekl mi: 'Tak já budu tvůj náhradní malíček. Můžeš mi ho klidně lakovat, aby ladil s tvými nehty, až do konce svého života.' A tak jsme to udělali. Nedovedu si představit úžasnějšího muže. Žádná slova nedokáží popsat naši lásku,“ svěřila se dojatá Libby na svém facebookovém profilu.

A svůj status doplnila fotografií, na níž má svou ruku s chybějícím malíčkem položenu na Mattově, který má svůj malíček nalakovaný stejnou barvou, jakou má Libby na všech nehtech.

Fotografie se okamžitě stala hitem, během prvních několika dnů ji sdílelo okolo 120 tisíc lidí! Aby ne – takovýto důkaz lásky se totiž hned tak nevidí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat