Voláme hoříííí: Od těchto hasičů neodtrhnete oči!

Zírat na někoho s otevřenou pusou není zrovna známkou dobrého vychování, ale protentokrát sama sobě můžete klidně odpustit – tyhle fotky vás totiž vážně dostanou!

Jak to dopadne, když se urostlí australští hasiči rozhodnou podpořit dobrou věc? Vznikne kalendář, od kterého neodtrhnete oči!

Tihle urostlí chlapíci nejenže zachraňují životy, ale už více než 10 let pomáhají prostřednictvím svých kalendářů nejrůznějším nadacím a institucím.


Letos se rozhodli podpořit opuštěná zvířátka v útulcích. A tak nafotili sérii fotografií, nad kterými nebudete vědět, jestli nejdřív obdivně pomrkávat nad vypracovanými těly hlavních hrdinů, nebo se dojímat a rozplývat nad štěňátky, která drží v náručí.

Kolik opuštěných pejsků se sympatickým hasičům povede „udat“ do milující náruče adoptivních „páníčků“, není jasné. Ovšem jedno jasné je – tenhle kalendář bude prostě hit!






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat