Horoskop na týden od 12. do 18. prosince 2016 od naší astroložky Anny!

10.12.2016 | Zajímavosti

Berani si následující týden vyzkouší, jaké to je, když nejsou páni situace. Blíženci zjistí, že jejich záliba v laškování s příslušníky opačného pohlaví nemusí být všem tak docela po chuti. Štíři se mohou těšit na osudové seznámení. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Vyzkoušíte si, jaké to je, když nejste pánem situace. Ať se vám to líbí nebo ne, v životě se takové případy občas naskytnou a vy na jeden z nich narazíte právě tento týden. Snažte se nepropadat panice. Zachovejte klid a improvizujte. Vše zvládnete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V některých chvílích na vašem pracovišti nepanuje zrovna vstřícná a pohodová atmosféra. Nejenže nejde o nic příjemného, ale také to podstatně snižuje pracovní morálku. Udělejte proto první krok a vylepšete vztahy s kolegy. Oceníte to jistě nejen vy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Rádi si zalaškujete s opačným pohlavím a bez peprné konverzace si svůj život nedovedete představit. Je tu ovšem někdo, komu se váš koníček rozhodně nezamlouvá. Váš partner/partnerka se tiše užírá žárlivostí, proto mu nedávejte zbytečné záminky a ovládejte se.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

I když vám občas vyčítají rozvláčné tempo práce, nenechte se vyvést z míry. Moc dobře totiž víte, že kvalita vždy zvítězí nad kvantitou. Nakonec bude vaše špičková práce špičkově oceněna! Bude to zasloužená prémie a také potvrzení vašeho přesvědčení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden vás čeká příjemná novinka! Bude to váš protějšek, kdo vás překvapí milou zprávou. Neskrývejte nadšení a dejte svému partnerovi najevo, jak moc vás potěšil. Uvidíte, že náladu tak zvednete nejenom sobě. Sdílené štěstí je dvojnásobné štěstí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Budete mít tendenci vše měřit penězi. Uvědomte si ale, že je to velice ošemetná záležitost. Některé věci jsou nevyjádřitelné finančním obnosem. Existují totiž hodnoty, kterým se ani všechno zlato světa nevyrovná. Nepřikládejte penězům takovou váhu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V debatě s partnerem přistoupíte na nutný kompromis. A i když budete mít pochybnosti, věřte tomu, že jste udělali tu nejlepší možnou věc. Sobecké prosazování vlastních zájmů by vedlo jen ke zbytečným roztržkám. Zato teď máte možnost manévrování.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden vás čeká osudové seznámení, které dočista změní váš pohled na sebe a svůj život. Příčinou bude jedna jediná osoba, která vám však dokáže obrátit celý život naruby. Je to dobře, nebo špatně? Na to si už musíte odpovědět jenom vy sami.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Od nového partnera čekáte příliš. Uvědomte si, že nikdo nemůže vyléčit vaše problémy. Řešení je ve vašich rukou a především ve vaší hlavě! Až přestanete očekávat zázraky od druhých a začnete pracovat sami na sobě, vaše situace se podstatně zlepší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V partnerském vztahu budete mít převahu. I když má tento stav řadu výhod, brzo pochopíte, že jsou pouze zdánlivé. V každém partnerském soužití je totiž stěžejním prvkem rovnováha. Snažte se ji proto získat zpět. Pak budete opět spokojení a šťastní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Ukážete svoji férovost a zásadovost, když splníte slib, který jste dali určitému člověku. Váš přítel si vás bude pro tuto vlastnost nesmírně vážit. Proto nepolevujte ve své poctivosti. Uvidíte, že nakonec vám přinese spoustu dobrého. Jenom vytrvejte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden bude naplněn zejména pracovními povinnostmi. Ovšem neklesejte na mysli! Co dnes uděláte, vrátí se vám zítra ve formě ušetřeného času. Uvidíte, že v budoucnu tento zápřah oceníte, nastřádaný čas se vám bude moc hodit. Tak hurá do práce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat