Horoskop na prosinec 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

27.11.2016 | Zábava

Panny pozor, pokud si nedáte pozor na chladné počasí, hrozí, že strávíte svátky v posteli s nepříjemným kašlem. V práci bude prosinec pro Lvy poměrně náročný, bude potřeba podávat velmi precizní výsledky a neustále něco kontrolovat. Blíženci, v předvánočních týdnech si pohlídejte školní výsledky svých dětí a víc se jim věnujte. Kolem Vánoc navštívíte rodinné přátele. A co si prosinec přichystal pro ostatní znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Pokud nemáte stálého partnera, může vás trápit nedostatek příležitostí k seznámení, hlavně na začátku měsíce. Zadaní zrozenci budou brát lásku vážně a na zálety ani nepomyslí. Kolem poloviny prosince hrozí častější hádky s partnerem, dejte si na ně pozor. Příznivější čas pro lásku nastane kolem Vánoc. V partnerském vztahu se začnou na pořadí dne častěji dostávat praktická a finanční témata.
Zdraví
Hlavně v první polovině měsíce nezanedbejte péči o zdraví a věnujte dostatek času dětem. Mezi svátky budete víc chodit mezi lidi a užívat si rušného společenského života. O Silvestru však upřednostníte blízké.
Finance a kariéra
V prosinci se budete intenzivněji věnovat ekonomickým záležitostem, je příznivá doba pro investice a majetkové transakce. V práci nezapomeňte věnovat pozornost detailům, vyplatí se vám to. V závěru měsíce zatoužíte po kariérních změnách a větší nezávislosti.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

V prosinci můžete na své okolí působit jako lidé, kteří nemají vážný zájem o skutečnou lásku. Budete si užívat pouze povrchního flirtování a svým chvilkovým protějškům raději nebudete nic slibovat. Nejvýrazněji se tato slabost projeví hned začátkem měsíce. Je čas si uvědomit, že děti čekají na dárky. Vůbec nevadí, že jejich pořizování necháte na poslední chvíli, i přesto seženete to, co vašim blízkým rozzáří oči. Půjde převážně o drobná potěšení než o předražené nesmysly.
Zdraví
Psychická pohoda jen posílí vaši imunitu, na kterou budou před svátky útočit nejrůznější viry. Většině z nich odoláte, nicméně nebudete tak docela ve své kůži. Zaměřte se proto na prevenci a svému tělu boj s patogeny co nejvíc usnadněte!
Finance a kariéra
Do poloviny měsíce máte poslední možnost dotáhnout do konce své kariérní plány. Poté se začnete cítit pracovně unavení až vyhořelí. Tato situace bude trvat až do půlky ledna. Komunikace v práci by tedy měla být věcná, a pokud se nemáte s čím chlubit, bude lepší mlčet.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Hvězdy dají vašemu vztahu konečně ustálenou podobu, na „šťastné vlně“ se povezete minimálně do 20. prosince.V práci bude prosinec poměrně náročný, bude potřeba podávat velmi precizní výsledky a neustále něco kontrolovat - a z toho mohou pramenit potíže doma.Na poslední předvánoční víkend si naplánujte příjemný romantický večer. V předvánočních týdnech si pohlídejte školní výsledky svých dětí a víc se jim věnujte. Kolem Vánoc navštívíte rodinné přátele.
Zdraví
Předvánoční stres se na vašem zdraví nemůže nepodepsat. Pozor si dejte především na nepozornost, která může vést k drobným (ale i vážnějším) úrazům. Nenechte si pokazit svátky!
Finance a kariéra
Hvězdy vám v zaměstnání budou přát a budou vám přihrávat dostatek nových příležitostí. Vaše práce bude precizní a důkladná a zvláště dobře se vám bude dařit v administrativě. Vaše nadšení vám pomůže rozmnožit majetek a chuť pracovat vás kupodivu neopustí ani mezi svátky, protože si zakládáte na úspěchu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Pozor si dejte na nepromyšlené akce v milostném životě, zejména ve druhé polovině měsíce. Zrozenci, kteří mají sklon k hádkám, by se měli obzvláště krotit. Nezadaní mohou okouzlovat opačné pohlaví svým intelektem a schopností jít s dobou (ve smyslu dobré znalosti moderních technologií nebo jazyků). Vánoční dárky budete sice nakupovat na poslední chvíli, ale naštěstí se všem trefíte do vkusu.
Zdraví
Mějte na paměti, že nejste tak nezranitelní, jak si občas myslíte. A platí to jak o vaší fyzické, tak i psychické stránce. Únava, kterou už nějakou dobu pociťujete, může být důsledkem, nikoli příčinou potíží, s nimiž se nějaký čas potýkáte.
Finance a kariéra
Začátkem měsíce může docházet ke sporům, protože partner/partnerka bude v pracovní oblasti úspěšnější. Avšak ve druhé polovině prosince se situace obrátí. Budete vyloženě tvůrčí a svátky vás nejspíš vytrhnou z pracovního elánu. Dost dlouho vám trvalo nastartovat a začít realizovat své plány, nyní máte cestu k úspěchu otevřenou!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Až do poloviny prosince vám hvězdy nedopřejí v lásce příliš mnoho spontánnosti, kterou ke svému štěstí potřebujete. Na druhé straně však ve vztazích zavládne spolehlivost a jistota. Před Vánocemi se na vás v lásce opět začnou hvězdy usmívat, můžete se zamilovat nebo si užít sváteční romantiku ve dvou. O samotných vánočních svátcích bude komunikace s partnerem a dětmi výjimečně hladká a otevřená.
Zdraví
Hlídejte si v prosinci především žaludek a zažívání – svátky jsou pro ně výzvou každoročně, tak si letos nepřidělávejte zbytečné potíže! Umíte říkat „ne“ ve spoustě situací, tak tuto schopnost aplikujte i v případě, že vám hrozí přejídání.
Finance a kariéra
V práci bude prosinec poměrně náročný, bude potřeba podávat velmi precizní výsledky a neustále něco kontrolovat. Nejlepší bude zaměřit se jen na jednu věc a té se věnovat pořádně a naplno. Teoretické znalosti budou sice užitečné, ale větší úspěchy vám přinese až jejich praktické použití.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

V oblasti lásky budete v prosinci poněkud nejistí. Nevíte, jaká je vaše role ve vztahu. Partner/partnerka vás však brzy ujistí o tom, že jste v jeho srdci jediní. Ideální dny pro vážné rozhovory o společné budoucnosti přijdou začátkem měsíce. Při takové příležitosti byste si mohli vyjasnit i nedávný partnerský spor. K vánočnímu štěstí vám bohatě stačí přítomnost všech členů rodiny. Proslovy a ceremonie vás v souvislosti s vánoční atmosférou budou nejspíš trochu nudit.
Zdraví
Pokud si nedáte pozor na chladné počasí, hrozí, že strávíte svátky v posteli s nepříjemným kašlem. Vaše imunita dostává poslední dobou zabrat a to, že ji neustále ignorujete, už by se vám mohlo nepěkně vymstít.
Finance a kariéra
V prvních prosincových dnech se v práci nebudete cítit příliš dobře a činnosti, jimiž se budete zabývat, vás nebudou naplňovat. Brzy se to však změní! Začněte se pomalu připravovat na rozjezd své kariéry. O vaše pokrokové nápady projeví nadřízení zájem a je pravděpodobné, že díky nim usnadníte práci i kolegům.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
V první části měsíce vám bude vyhovovat spíš platonický přístup k lásce. Můžete být trochu sentimentální a nejvíce ze všeho vás potěší laskavá slova z úst vašeho protějšku. Pokud se vám jich nedostane, můžete se cítit rozmrzele, ale nejlepší bude počkat ještě pár dnů, kolem svátků se to spraví. V partnerském životě se do centra pozornosti dostane otázka spravedlivého rozdělení úkolů. O svátcích se konečně trochu víc uvolníte a začnete myslet mnohem pozitivněji.
Zdraví
Jako by se nad vámi hvězdy v prosinci rozhodly držet svou ochrannou ruku – ano, občas vás zaškrábe v krku nebo budete mít ucpaný nos, ale to jsou drobnosti, s nimiž v zimě bojuje snad každý. Přesto nepodceňujte zdravý životní styl a zkuste své tělo neopomínat.
Finance a kariéra
Pochvaly kolegů vám udělají radost, ale pozor na lidi, kteří by vás chtěli jenom využít. Začátkem měsíce si v zaměstnání dejte pozor na to, co říkáte, ať někoho nerozladíte. Kolem poloviny prosince budou hvězdy přát podnikatelům a živnostníkům. Mezi svátky dáte před prací přednost svým koníčkům.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Začátkem měsíce půjde láska kvůli kariéře stranou, ale už od poloviny prosince se to změní. Partnerovi vše vynahradíte, a dokonce vám ani nebude vadit, pokud budete muset hrát ve vztahu chvíli „podřízenou“ roli. Vaše jednání bude ryze nesobecké a projev citů naprosto přirozený. V zamilovaném duchu si užijete i silvestrovské veselí. Pokud máte děti, je pravděpodobné, že by jedno z nich mohlo vyžadovat zvláštní péči. Nejspíš na něj dolehne nedočkavost a celé večery mu budete muset opakovat, kdy už přijde Ježíšek.
Zdraví
Bezdětné páry se mohou ve vánočních dnech pokoušet o potomka, snažení by se jim mělo vyplatit. Ale i když už (či ještě) po dětech netoužíte, nezanedbávejte péči o reprodukční zdraví! Prevence je vždy lepší než nepříjemné řešení následných potíží.
Finance a kariéra
Vaše akceschopnost v zaměstnání bude téměř neuvěřitelná a díky tomu dosáhnete výrazných úspěchů. V půlce měsíce byste si však měli udělat čas na to, abyste se zastavili a bilancovali. Neustálý kariérní růst totiž není možný bez občasného oddechu. Dopřejte si ho alespoň o vánočních svátcích.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
V prvních dvou prosincových týdnech je vhodná doba pro upevnění stávajícího partnerského svazku. Tak si na svoji polovičku nezapomeňte vyhradit čas! Věrnost pro vás bude nyní nadevše důležitá, flirtování vás lákat nebude. Kolem poloviny měsíce budete na protějšek možná až příliš přísní. V rodinných záležitostech v sobě nezapřete rozeného diplomata a obratně vmanévrujete příbuzné do otevřené debaty o důležitých věcech. Vánoce zorganizujete obdivuhodně skvěle.
Zdraví
V prosinci se zaměřte – kromě vlastního zdraví – také na zdravotní stav svých nejbližších. Máte totiž schopnost probudit v lidech pocit odpovědnosti (i té za vlastní zdraví), a tak můžete významně pomoci v léčbě či odhalení případné nemoci u někoho, na kom vám záleží.
Finance a kariéra
Nejvíce své energie budete nyní věnovat svým koníčkům, zájmům, studiu a četbě, práce bude až na druhém místě. Po polovině měsíce se však povinnosti přihlásí o slovo a objeví se nutnost začít se věnovat praktickým záležitostem. Finančně se vám bude dařit, ale volna se dočkáte až těsně před svátky.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

V oblasti lásky budete prožívat období, ve kterém se budete učit partnerovi znovu důvěřovat. Ocitnete se ve šťastné etapě života, ale přesto budete mít sklony, kazit si vztah zbytečnými obavami. Nakonec získáte jistotu, že vás má protějšek skutečně rád a žárlivost překonáte díky otevřenému rozhovoru. Máte tendence nechávat vše na poslední chvíli a pak se hroutit pod nátlakem povinností. Bude proto lepší, abyste vánoční dárky začali nakupovat s větší časovou rezervou a pak si v klidu vychutnali příchod a atmosféru svátků.
Zdraví
Stres si pomalu začne vybírat na vašem zdravotním stavu svou daň, a tak se může snadno stát, že v okamžiku, kdy si konečně budete moci „oddechnout“, přihlásí se o slovo nepříjemné obtíže. Jako by váš organismus už neměl sílu bojovat s nemocí. Pozor, ať nestrávíte svátky v posteli!
Finance a kariéra
Hvězdy vám v práci mimořádně přejí, díky nim budete mít možnost úspěšně dokončit i ty nejnáročnější dlouhodobé projekty. Začátkem měsíce se však mějte na pozoru před podvodníky. Kolem poloviny prosince vás zas mohou vytáčet uštěpační kolegové. Mezi svátky vás to bude pokoušet využít čas k práci – nepodlehněte, potřebujete především odpočinek.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Kromě souladu v posteli se nyní dočkáte i příjemného pocitu zamilovanosti a partnerského souladu. Pokud jste sami, můžete se těšit na seznámení přibližně v polovině prosince. Ve druhé polovině měsíce nebudete mít nouzi o romantické chvilky a budete si užívat příjemný pocit, že vás partner opravdu miluje. Přípravy na svátky a běžný chod domácnosti se vám povede skvěle zorganizovat, takže vám zbude dostatek prostoru pro různá volnočasové aktivity. O svátcích si rádi zasportujete nebo vyrazíte na výlet.
Zdraví
Sami si uvědomujete, že se poslední dobou necítíte tak docela ve své kůži a že za vašimi potížemi stojí spíše shon a stres. Duševní pohoda je pro vás přímo podmínkou zdravého těla! Přesto své problémy nezlehčujte, a pokud budete na pochybách, zda skutečně pramení ze stresu, vyhledejte lékaře.
Finance a kariéra
Druhý týden v prosinci vám bude pomalu končit královské pracovní období, ve kterém jste velmi často zářili. Nyní nastal čas oddechu. Vaše akceschopnost na pracovišti utrpí menší trhliny kvůli ženám, jež považujete za přecitlivělé hysterky. Raději se s nimi nebudete pouštět do vážnějších debat.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Na začátku měsíce zkuste odolat chuti věnovat se pořád jen partnerovi – příznivější bude, pokud si najdete čas i na sebe. Zájem opačného pohlaví o vaši osobu pak rázem stoupne. Až do poloviny prosince budete v oblasti lásky spíš vážní, ale poté začíná čas pro milostná dobrodružství a spontánnost. Je vhodná doba pro řešení praktických záležitostí v domácnosti, můžete též urovnat ještě před příchodem svátků své vztahy s rodiči. Mezi svátky si ujasníte některá rozhodnutí týkající se budoucnosti.
Zdraví
I když péči o zdraví svých nejbližších zvládáte na výbornou, svůj zdravotní stav nezřídka zanedbáváte. A tak pojměte prosinec jako měsíc příležitostí k prevenci a k hýčkání vlastního těla. Zjistíte, že je to snazší, než jste si mysleli!
Finance a kariéra
V práci se budete muset vypořádat především s návratem po dovolené mezi svátky. Ne nadarmo se říká, že je to jedno z nejnáročnějších období! A vy si jej tentokrát budete moci „vychutnat“ v plné míře. Ne snad že by se na vás valila nějaká zásadnější nepříjemnost, ale vaše tělo se prostě nebude chtít aklimatizovat na běžný život tak rychle, jak byste si byli představovali.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat