Další rozchod? Možná za to může vaše znamení!

19.01.2016 | Vztahy

Přemýšlíte, proč se s vámi většina mužů rozejde? Možná vám hvězdy nadělily do vínku nějakou vlastnost, která vám brání v úspěšném vztahu. Čím jednotlivá znamení dokáží vystrašit partnera? Víme to!

Beran

Ženy narozené ve znamení Berana jsou velmi nezávislé, a i když k nim muži zahoří láskou v podstatě na první pohled, brzy se musejí vyrovnat s partnerčinou impulzivností a také tvrdohlavostí. Neschopnost kompromisů má bohužel dostatek síly vztah pohřbít.

Býk

Také zrozenkyně ve znamení Býka jsou poměrně tvrdohlavé, ale jiným způsobem než jejich kolegyně-Berani. Ve vztahu bojují především s faktem, že nedokáží tak lehce odpustit, jak by si to situace často vyžadovala. Dokáží neustále vytahovat staré spory a křivdy, což je pro jejich partnery vysilující.

Blíženci

Nespoutanost. To je vlastnost, která je u žen narozených ve znamení Blíženců dominantní. Bohužel to znamená, že i když jsou ve vztahu, stále dokáží flirtovat s jinými muži (ačkoli je to nevinné flirtování), což jejich partnerům nemusí být právě po chuti.

Rak

Ženy-Raci jsou sice velmi nezávislými osobnostmi, ale často nedokáží stejnou nezávislost poskytnout svým partnerům. Jsou poměrně majetnické, a tak si jejich muži často připadají, jako by byli pod neustálou kontrolou.

Lev

Ačkoli patří zrozenkyně ve znamení Lva k nejvěrnějším partnerkám, často bohužel do vztahu promluví jejich ego. Snaha o poslední slovo za každou cenu, neschopnost přiznat v hádkách porážku… To vše může být vyčerpávající.

Panna

Ženy ve znamení Panny jsou velmi analyticky založené, ale navíc i poměrně skeptické. A tak občas dokáží analyzovat donekonečna nejen své city, ale i ty partnerovy. I sebemenší pochybnost je dokáže vyvést z míry – a žádný partner je o své lásce nepřesvědčí, pokud se ony rozhodly, že je s jejich vztahem něco v nepořádku.

Váhy

Váhy patří k nejidealističtějším znamením. A zrozenkyně tohoto znamení bohužel velmi často skončí s mužem, kterého se snaží napravit, přivést na správnou cestu… To však nebývá dobrý základ vztahu.

Štír

Ženy-Štíry bohužel velmi často zradí jejich vlastní žárlivost, která je spojena s jejich velmi vášnivou povahou (ta je sama o sobě ve vztahu muži ceněná). Neustálé obviňování a žárlivé scény dokáží pohřbít i velmi pevné vztahy.

Střelec

Zrozenkyně ve Střelci dokáží být bezstarostné a milují dobrodružství. Na druhou stranu je však jejich povaha svazována skutečností, že mají na své partnery až neskutečné nároky. Někteří muži si po jejich boku připadají neustále vychováváni a podceňovaní.

Kozoroh

Pro ženy-Kozorohy je v životě velmi důležitým aspektem důvěra v partnera. Bohužel jim ale trvá velmi dlouho, než někomu začnou věřit skutečně z celého srdce. A ne všichni muži jsou ochotni čekat…

Vodnář

Zrozenkyně ve znamení Vodnáře jsou velmi otevřené a upřímné, nedělá jim problém říkat, co mají na srdci. Jenže pak bohužel mohou působit jako neustále nespokojené, stěžující si a poučující – aniž by to tak myslely. Bohužel ne všichni muži jsou schopni to akceptovat.

Ryby

Ryby patří k velmi emocionálně založeným znamením – a pro ženy to platí dvojnásob. Často se stává, že jsou velmi dlouho zamilované do bývalých partnerů, snaží se projektovat své představy o ideálním muži do „nového“ partnera a nedávají mu příliš prostoru. To se jim může vymstít.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat