Horoskop na týden od 19. do 25. prosince 2016 od naší astroložky Anny!

17.12.2016 | Zajímavosti

Berani, pozor, sice stíháte excelovat v práci a věnovat se rodině, trpí tím však vaše psychická pohoda a především zdravotní stav. Raci, je čas otevřít se citům a připustit si veškeré emoce, které tak odhodlaně skrýváte. A na co se mohou těšit další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Váš zápřah je v poslední době neuvěřitelný. Sice stíháte excelovat v práci a věnovat se rodině, trpí tím však vaše psychická pohoda a především zdravotní stav. Dopřejte si proto oddech! Zasloužíte si ho a hlavně načerpáte nové síly do dalších dní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Obvykle se nejvíce zabýváte sami sebou a svými problémy, co takhle tentokrát pomoci jinému? Prokažte svoji velkorysost a dobré srdce tím, že vyslechnete přítele v nouzi. Kromě toho, že mu zpovědí velice ulevíte, budete mu moci posloužit cennou radou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden se vám bude skvěle dařit. Jako byste měli křišťálovou kouli a mohli vidět do budoucnosti! Jakékoliv vaše rozhodnutí nebo čin se ukáže být nejlepším východiskem, všechny vaše předpoklady se splní a touhy naplní. Ničeho nebudete litovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Blízko sebe máte skutečnou lásku. Jenom ji odmítáte spatřit. Přestaňte se konečně přetvařovat a namlouvat si něco jiného. Je čas otevřít se citům a připustit si veškeré emoce, které tak odhodlaně skrýváte. Nebojte se následků, nemáte k tomu důvod.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

V práci budete k nezastavení. Jako praví Lvi se vrhnete do boje s pracovními úkoly a jako praví Lvi budete bojovat statečně až do konce. Vaše nasazení je neuvěřitelné. Obdivu se vám dostane nejen z úst kolegů, ale také od vašeho šéfa. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden vás bude trápit hlavně nedostatek času. Jinými slovy nebudete nic stíhat. Tato časová tíseň vám připraví nejednu horkou chvilku a bude důvodem k velkým zmatkům. Ale nezoufejte, toto období brzy odezní a vy budete mít zase čas i na sebe.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Konečně si uděláte čas na přátele, které jste dosud kvůli pracovnímu vytížení značně zanedbávali. Nyní ale vše napravíte a užijete si se svými kamarády příjemný čas, který vyplníte vyprávěním novinek a žhavých drbů z okolí. Užijete si hezký týden.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden budete vynakládat veškeré úsilí především na to, abyste se vyhnuli pracovním povinnostem. Částečně se vám to sice bude dařit, nicméně vítězství nebude moc sladké. Váš zaměstnavatel do vás moc dobře vidí. Raději se neflákejte příliš často.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Vaše rozhodnutí vám nikdo na světě nedokáže rozmluvit. Ovšem nedivte se, že se o to vaši blízcí pokoušejí. Okolí se totiž může zdát vaše volba poněkud nešťastná a neprozíravá. Vy však moc dobře víte, co děláte. Nenecháte se nikým a ničím zviklat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Určitým činem nebo způsobem chování velice mile potěšíte svůj protějšek. Ocení vaši péči a zájem, což vám značně zalichotí. Poznáte, že milé slovo je kolikrát mnohem cennější než ten nejdražší dar. Pečujte o vzájemný vztah s láskou a pochopením.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden by se okolí mělo mít před vámi na pozoru. Budete totiž ve velice nedůtklivé bojovné náladě, připraveni zasáhnout svým útokem kohokoliv, kdo vám přijde do cesty. Snažte se ovládat a netrestejte své blízké za špatnou náladu. To je vaše věc.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Nejraději se sice spoléháte sami na sebe, ale i když to nepřiznáte, podpora rodiny je pro vás důležitá. Potřebujete cítit pocit bezpečí, který vám dovoluje být sami sebou. Tento týden si můžete být jistí, že blízcí pro vás udělají první poslední.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat