Horoskop na týden od 26. prosince 2016 do 1. ledna 2017 od naší astroložky Anny!

25.12.2016 | Zajímavosti

Býci by měli pamatovat, že žádný extrém není zdravý. Váhy, oprostit se od stereotypu a rutiny, to je přesně to, co potřebujete. Kozorozi, objevíte mnoho nových zájmů, o kterých jste doposud nevěděli. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Ve společnosti příjemných a milých lidí se uvolníte a užijete si skvělý týden. Chce to jenom trochu empatie a společenské asertivity. Nebojte se navazovat kontakty a být iniciátory konverzace. Dobrá nálada a komunikativnost se vám rozhodně vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Nadchnete se pro určitou věc a nikdo vás nebude schopen odradit. Jakmile se totiž jednou rozhodnete, jdete si za svým a na okolí nehledíte. Přesto se vyvarujte přehnané zaslepenosti. Žádný extrém není zdravý. Mohlo by se vám stát, že budete litovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

I když diplomatické umění nepatří k vaším silným stránkám, tentokrát se z vás stanou prvotřídní dohazovači. Sami se budete divit, jak úspěšně dokážete dát lidi dohromady. Nezneužívejte však svých schopností příliš. Mohly by se obrátit proti vám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Rutina a stereotyp jsou nepřáteli každého vztahu a nuda bohužel dolehla už i na ten váš. Kvůli tomu zatoužíte po něčem novém. Než však začnete hledat štěstí u jiného partnera, zamyslete se, zda by nestálo za to zkusit obnovit stávající partnerství.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se budete cítit naprosto mimořádně. Všechno vám půjde od ruky a na co sáhnete, to se podaří. A to se týká nejen pracovních povinností, ale též osobního života. Jednoduše šťastný týden plný pohody a dobré nálady. Užijte si ho do sytosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Celý týden se ponese ve znamení příprav na víkendovou akci, které se nemůžete dočkat. Neponecháte nic náhodě a pečlivě dohlédnete na to, aby všechno klaplo. Vaše snaha bude úspěšná. Rozhodně se máte na co těšit, víkend si užijete. Jen se nepřeceňte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Vaše práce bude od nynějška mnohem víc kreativní a zábavná. A oprostit se od stereotypu a rutiny, to je přesně to, co potřebujete. Vaše pracovní výkony se tím pádem raketově zlepší. Dejte průchod své fantazii a nebojte se experimentovat. Máte na to.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Potěšíte svůj protějšek. Dokážete mu, jak moc ho milujete a co pro vás znamená. Dejte přednost skutkům před slovy, jen ty jsou totiž opravdu přesvědčivé. Věřte, že i když vás to bude stát mnoho sil a přemáhání, váš partner za tu oběť rozhodně stojí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Vaše myšlenky se budou ubírat směrem k budoucnosti. Ta se totiž v současné chvíli jeví značně nejistě. Pokud však vytrváte a půjdete za svým cílem, vše se nakonec vyřeší. Jen se nesmíte nechat odradit dočasnými nesnázemi. Později byste mohli litovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Objevíte mnoho nových zájmů, o kterých jste doposud nevěděli. Zjistíte tak, že vaše možnosti jsou mnohem širší, než se vám do nynějška zdálo. Využijte naplno svého potenciálu a nedovolte, aby byl promrhán na věcech, které v hloubi duše nesnášíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Snažte se ovládat, zejména co se týče financí. Rozhazovačnost vás může přivést do velkých nesnází. Myslete na budoucnost a nenechte se strhnout k neuváženým činům. Vzpomeňte si na minulé chyby a poučte se z nich. Jen tak se vyvarujete budoucích.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

V oblasti lásky se na vás konečně začne usmívat štěstí. A bude to opravdu stát za to! Nepodléhejte panice či strachu z neúspěchu. Negativními emocemi jen přivoláváte to, čeho se nejvíce bojíte. Důvěřujte osudu a uvidíte, že všechno dopadne skvěle.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat