STOP násilí na dětech. Dejme týrání dětí červenou kartu!

01.06.2011 | Zajímavosti

Také vám není lhostejný osud dětí, které se stávají obětí mnoha krutých forem týrání? Přidejte se k nám a podpořte kampaň STOP násilí na dětech. V týdnu od 1. do 8. června 2011 navštivte jednu z vybraných 46 poboček GE Money Bank na různých místech v České republice.

Za 30 Kč zde můžete zakoupit symbolickou červenou kartu s píšťalkou. Výtěžek z prodeje je určen na pomoc týraným a zneužívaným dětem. Kampaň se koná ve spolupráci Nadace Naše dítě a dobrovolnického hnutí GE Volunteers, o. s. Seznam prodejních míst naleznete na www.nasedite.cz.

Statistiky jsou alarmující

Množství odhalených případů týrání, sexuálního zneužívání a zanedbávání dětí je každým rokem vyšší. V roce 2010 bylo v ČR úřady evidováno celkem 5 787 případů, což je nejvíce za uplynulých deset let! Statistiky násilné trestné činnosti spáchané na dětech (do 15 let věku) v roce 2010 dle závěrů šetření Policie ČR vykazují celkem 26 úmrtí dítěte.

Přidejte se ke kampani Nadace Naše dítě a GE Volunteers, o. s. Zakoupením červené karty s píšťalkou podpořte ochranu dětí před týráním a zneužíváním. Přispět můžete také prostřednictvím dárcovské SMS ve tvaru DMS NASEDITE odeslané na číslo 87777. Děkujeme vám.

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat