Komentáře k článku

Dre 05.03.2017

Tak na co tady je na tomhle světě ? Utratit když narodí!

Vall Dre 05.03.2017

Utratit, když nerodí? každá žena nemůže mít dítě,vzhledem ke svým zdravotním problémům třeba...to taky utratit? máte velice zastaralé a trochu podinteligentní názory.Každá žena se může rozhodnout jak chce, jestli bude,nebo nebude mít dítě, je to její věc,navíc posední dobou je problém najít toho pravého partnera, tak proč se nervovat, život je krátký tak je třeba si ho užít podle svého. Stejně nakonec umřem sami na smrtelné postely jestli budem mít 5 nebo 1, nebo žádné dítě...*7*

alena.simankova1952vseznam.cz Dre 05.03.2017

to jsou ale kecy,každý má právo být a rozhodnout se,jak chce svůj život prožít,jestli chce děti nebo nechce a kolik jich hcce.

Amélie Vall 05.03.2017

Co by jiná žena dala za ten dar, přivést na svět dítě.Mnohým to není dáno,samozřejmě žijou svůj život dál.Tohleto od mladé ženy, že se nechá dobrovolně o tu radost z narozeného zdravého človíčka připravit, mi jako normální ženě připadá jako rouhání - můj názor

Vjera Dre 05.03.2017

Navštivte nejbližší lékařské středisko. Já kdybych věděla, že mé děti budou vyrůstat v tomto hnusu a ve strachu o vlastní život , tak je také nemám. Moje dcera děti mít nemůže, zvykla si a je nakonec ráda. Tím chci říci, že máme právo volby zařídit si svůj život, jak chceme. Nebojte, pár takto smýšlejících jedinců svět neohrozí, naši budoucí, milí spoluobčané z Afrických zemí si zakládají na početném potomstvu.

LORENC Dre 07.03.2017

JÁ SI SPÍŠ MYSLÍM,ŽE MĚLI UTRATIT RADĚJI TEBE !

Pool 05.03.2017

Je to proti přírodě, až bude stará a nemocná, možná bude ještě litovat.

vivi11 05.03.2017

každého věc

Johana 05.03.2017

Každý má právo na svá rozhodnutí - i když se druhým někdy zdají nepochopitelná.

Zuio 05.03.2017

Kráva

nikdo Zuio 05.03.2017

máš opravdu v hlavě sračky,raději se nech taky vykastrovat,nebo se ti narodí takoví idiot jako ty

DANDA nikdo 07.03.2017

PLNĚ SOUHLASÍM

Zuio 05.03.2017

Zbytečná žena na tomto světě.

čuri muri fuck 05.03.2017

Nekdákejte, slépky. Proč polodementním zpiťarům rodit další zmetky.

dělník 05.03.2017

Pokud se tak rozhodla,tak sní souhlasím,taky diskutuji s mými dětmi na toto téma a stav jistot a práv v tomto státě mi to ulehčují,žádné jistoty tu nejsou,vládne tu korupce,nám vládnou prohnilí zloději a podvodníci co se maskují za slovem vláda,a co se týká práce,úspěšní jsou jen bezpáteřní,bezcharakterní šmejdi obklopení další sortou jím podobných,říkají si právníci,pro které dělá vláda zákony a na lidi serou,jen je obrat i o to málo co mají a ať pak chcípnou,takže na závěr,pro obyčejného slušného člověka je sebevražda,přivést dítě v Česku na svět.

Karel dělník 05.03.2017

No zase jeden, kdo nenávidí celý svět. Pro většinu lidí, je to naštěstí lidská touha a potřeba mít dítě i když nikdy nikdo neví co bude zítra.

Anonym 05.03.2017

Je tam cítit velmi koncentrovaný feminismus - v závěru článku - chce jen práva a ne zodpovědnost, to se na dnešní feministky fakt hodí.

Kliaas Anonym 05.03.2017

Jasně. Mnohem zodpovědnější jsou ti, co rodí jedno dítě za druhým a pak se o ně neumějí postarat. Případně umějí - způsobem: tady je státe máš a starej se!

ttt 05.03.2017

..nedivme se potom, že Evropa pomalu vymře a kostely nahradí treba mešity...

milan 05.03.2017

nejvic co muze zena muži nabidnout z lasky je že mu dá potomka jestli tohle nechápe není k tomu co dodat.

Ivana 05.03.2017

Já sice 2 děti mám, ale ve 40 letech jsem tento zákrok podstoupila taky. Po rozvodu jsem s druhým partnerem už dítě nechtěla. A rozhodně nelituji. Máme hezký život. Nemyslím, že žena je stroj na rození děti. Zvlášť v dnešní době bych se hodně rozmyslela zda do takového světa dítě porodit. Slečně držím pěsti, je i dost můžu co děti nechtějí, určitě sama nezůstane. Pořád lepší dítě neporodit než ho pak dát někam do ústavu. V tom lepším případě.

babi 05.03.2017

Reakce na Zuio: Zbyteční jsou jen muži i ženy, kteří se nestarají o vlastní děti.

Marta 05.03.2017

Mít nebo nemít děti je každého osobní věc. Ne každého to naplňuje a pokud se necítí na to mít a vychovávat dítě/děti pro mne je to velmi zodpovědný člověk. :)

Martina 05.03.2017

Já taky nechci děcko, protože vím jak jsem sama naštvaná, že se mě nikdo nezeptal, jestli si to na tomhle světě chci odsr... a prostě mě sem přivedl. Přijde mi to sobecké: "Přivedu na svět další život, protože to prostě chci chci chci! A že to dítě může v tomhle čím dál šílenějším světě trpět? Nad tím neuvažuji, po mě potopa!" Tak tohle přesně neudělám!

Monako 05.03.2017

Myslím si,ze toto rozhodnuti není a nezůstane osamocene.Kdyz se dnešní mladé ženy podívají na svět kolem sebe ,na ty kluzske,vyholene,depilovane blbečky bez absolutní špetky zodpovědnosti,kteří nechtějí zakládat rodiny,kteří se chtějí starat jen sami o sebe, ani se jim nedivím.A navíc vím z vlastní zkušenosti,ze spousta zen,která na svět své děti přivedla,by za toto rozhodnuti měla skončit na popravišti.Tudiz toto rozhodnuti neodsuzují,je výsledkem nejen vnitřního hlasu teto slečny,ale i důsledkem vývoje světa ve kterém žijeme.

Manita 05.03.2017

Náhodou jí plně chápu a ty co to odsuzují tak nejsou normální... Taky je nechci a rozhodně v tom pro sebe smysl života nevidím naopak. Je sobecké si pořizovat děti jen z přesvědčení že to dělají ostatní. Vrchol je, že nejvíce dětí mají ti, kteří se o ně nedovedou ani postarat, uživit je a dopřát jim alespoň do začátku bezstarostný život.. Co vidím kolem, tak čim větší neschopnost se o dítě postarat - tím jich mají více, nebo si pořídí několik dětí, rozvedou se, najdou si nového partnera a s tím mají další děti opravdu úžasný.. Už jen tím, kam naše civilizace směřuje je to i nezodpovědné, evropan zde bude menšina a tím, že se rodí xkrát více socilálně slabších jedinců to tady nebudou mít v budoucnu vůbec jednoduché.

nevadí 05.03.2017

Je mi úplně jdno jestli tahle slépka se rozhodla mít nebo nemít děti, jen bych ji poradil, že přijde čas a ten rozhodně přijde a bude HOŘCE LITOVAT svého debilního rozhodnutí... To je celé, rozhodně bych ji nevnucoval, že má nějakou povinost či jí vysvětloval jak jsou děti smysl života to je její věc jen bych té nerozvážné chudince před tím zákrokem poradil, že to fakt není dobrý nápad, ale je to její věc její blbost....A to že bude litovat tak ten den přijde na to si můžete vsadit! :)

Nikki 05.03.2017

Taky jsem si myslela, ze deti nikdy nechci, dokud jsem neotehotnela. To zmenilo vsechno a neumim si predstavit, ze bych ten maly zazrak nemela.

Lenka 05.03.2017

Děti mám, ale neodsuzuji ji, je na na rozhodnutí každého, jestli děti chce, či ne. Já bych však tento krok odsunula na později...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat