Komentáře k článku

Irena 22.03.2017

To jsou blbosti, firmy chtějí prodat, je nadbytek zboží, tak si vymýšlí. Když ručníky každý týden vyměníte a vyvaříte, tak mají bakterie smůlu a ještě si vyčistíte pračku. Přikrývky z umělých materiálů opravdu nevydrží to, co peřiny. Taky ta umělá stojí 500 a péřová 5000 a víc. Peří potřebuje jednou za 10let vyčistit. Tak si spočítejte, co je pro každého výhodnější. Umělá se dá vyprat, ale tím se rychleji potřebuje. Zubní kartáčky a další hygienické potřeby stačí naložit do roztoku vody se Savem na cca 1 hod a je to. Dává se i do studní, takže se není čeho obávat. Pozor - svět chce být klamán - tak se nedejte a zachovejte si selský rozum.

Jarka Irena 23.03.2017

*5* souhlasím, i když za ten kartáček bych se přmlouvala ;-)

J. Jarka 23.03.2017

Opravuji: "přimlouvala" *17*

Kamila 22.03.2017

Upřímně si nemyslím že je to pravda hlavně s těma botama :D To mě celkem pobavilo :) Když si koupím kvalitné boty na cvičení (běh) tak vydrží dlouho, když si koupím boty od tamana tak je jasné že se rozpadnou za chviličku :)

Jarda 22.03.2017

Když jsem si přečetl tento článek tak bych asi musel vše vyházet do popelnice a asi by nestačila a musel bych si objednat kontejner.Můj názor je ten že je to opět oblbování lidstva aby vyhazovali a platili za odpad a znovu kupovali nové a platili na DPH státu daně.Nevím kdo je zaplacen aby takové články psal a tak ovlivňoval lidstvo takovými nesmysly.Něco nevydrží,to je pravda ale není hospodárné takto nakládat s věcmi.

Josef 22.03.2017

to jsem tedy netušil ? Já mám ručníky a polštáře tak asi 20- 30 let

konatovka 22.03.2017

Rady, které se mi moc hodí. *1*

Siraellen 22.03.2017

dobré vědět

ovace 22.03.2017

užitečné

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat