Komentáře k článku

peggy 23.08.2017

o ní si nemyslím nic spíš nevím co si myslet o článku..."celý život se trápila.." když je jí 21? to je na ránu.

Anonym 23.08.2017

No jo. Podivejte se na tela techto ''modelek'' bez upravy a Photoshopu. Jakou maji ''peknou'' celulitidu. Estetika, mmm. Ale samozrejme se vetsine bude libit, protoze prave takova postava +20 kg navic je nejblizsi pro ceskou vetsinu zen. Nemaji totiz vuli makat a byt stihle. A pak ze maji dusnost a tyhle dalsi problemy. Ach jo... A stezuji si, jak se svet nespravedlivy, protoze stihle zeny jsou vic zadane. A pri tom jedi paty talir vepro-knedlo-zelo.

Hanka Anonym 23.08.2017

Konečně někdo napsal něco s čím se mohu alespoň částěčně ztotožnit. Věčně čtu jen komentáře o tom, jak na této stránce a jí podobným zveřejňují články, kde prezentují modely pouze na vychrtlých modelkách.. Některé z nich jsou opravdu velice štíhlé, ale většina z nich mi přijde naprosto normální. Občas se již objevují i baculaté modelky, zřejmě pro uspokojení těchto žen, co si na to stále štěžují v komentářích. Avšak pokud v článku neuvidíte modelku, co má alespoň 100kg, nadále si budou štěžovat, že všechny modelky jsou štíhlé (nebo s normální postavou) a tudíž výběr modelů v článku není nic pro ně.

Petr 23.08.2017

Žena je krásná vždy. Ale asi záleží kdo jí hodnotí jestli žena nebo muž.Záleží na vkusu každého protože každý to máme nastaveno jinak. Konkrétně já osobně anorektičky vidět často nemusím i když jsou také krásné. Žena byla stvořena aby se líbila jinak bychom už dávno vymřeli.

kamila76 23.08.2017

Jedině spokojená žena může být krásná!!!

nea 23.08.2017

Každému se líbí něco jiného a každý muž má jinou představu o kráse ženy.

vivi11 23.08.2017

proč ne ....

Nada 23.08.2017

A proc by zena mela byt jen kost a kuze , i tohle je preci zena a vypada prirozene od modelek ktere trpi bulimii a anorexii a porad dodrzuji ruzne diety

alena 23.08.2017

to je hnus - jak může být takový bachyně ve 21 letech zdravá?

Je lepsi vypadat normalne nez jak z vedecko fantastickych filmu , vzdycky se rikalo zenska jako krev a mliko takze problem v tom nevidim zadny, je to super

Ada 23.08.2017

Vyhublé modelky se mi nelíbí, lezou jim kosti a tváří se jak reklama na hlad. Ale +size taky ne. Nejvíc se mi líbily v 90 letech, Claudia Schiffer, Cindy Crawdorf, Eva Herzigová, i Naomi Campbell a další. Měly štíhlé postavy, ale ne ploché.

Drtikoz 23.08.2017

Já bych ji klidně přefiknul ;-)

Joza 23.08.2017

Naprosta odpornost. Vyzrany prase jatecni hmotnosti. Na bliti! *21*

Michelle Joza 23.08.2017

Přesně tak! Vyžraná velryba!*20*

Kreator. Michelle 23.08.2017

Oba jste píče !!!*6*

snegurka 23.08.2017

Pro mě obézní lide nejsou přitažlivé.

Ivana 23.08.2017

V anketě mi chybí bod: "Obdivuji jejich odvahu, některé vypadají i sexy, především však je na nich vidět, že se mají rády takové, jaké jsou." Tak jako se říká, že běžné modelky jsou moc hubené, tak mi stejně mi vadí, jak se naopak až moc omílá, že by modelky měly být oplácané tukem. Je v pořádku, když dívka (žena) je spokojená se svým tělem a umí ho nosit. A je úplně jedno, jestli je pro někoho až moc štíhlá a nebo naopak baculatá, hlavně by to mělo být zdraví neškodné. Mám pocit, že baculky se poslední dobou protěžují a uctívají především proto, že být oplácaná (a pro některé z nich to je slabý výraz), je pohodlné. Jíst si, co chci a kolik, moc se nehýbat ... bez výčitek a ještě číst, že takhle budu více žádoucí, je stejně pomatené jako po holkách chtít, aby byly vychrtlé.

Anonym Ivana 24.08.2017

Přesně tak, obzvláště ta pasáž o protěžování a tom, že je to prostě pohodlné jen tak se povalovat a jíst co chci...To je zřejmě bohužel moda moderní doby a pak nám tu běhá čím dál víc takových tuleňů a ještě jsou schopní mít takovou "soudnost" a navléknou si na sebe mini šortky a krátké triko, z kterého jim to všechno teče....odporné

Vaclav 23.08.2017

Je to pekna micka

P.J. 23.08.2017

Já to chápu tak, že v modelingu nejde o náplň, ale o obal, takže je vlastně jedno, kdo ty "hadry" předvádí. Jak jsem ale už mnohokrát četla, v rámci úspor materiálu návrháři chtějí oblékat co nejmenší objem. Co se té dívky týká, nejsem natolik pokleslého charakteru, abych hodnotila její kilogramy, to přenechám jiným.

Eva 23.08.2017

Být plnoštíhlá, krásná a ukázat to světu ano. Ale když sádlo visí přes stehna a při sedu se rozdělí na dva velké špeky, je na ukazování trochu příliš. Slečna je pěkná, ale měla by předvádět jen vrchní oblečení a vysvlékat se doma, u vody a mezi přáteli.

glady 23.08.2017

i "velké" modelky jsou krásné

zdenek 23.08.2017

pěkná holka ale měla by alespoň 10 ubrat

Honza 23.08.2017

Do baculky má tedy hodně daleko, to by musel přidat ještě nejméně dalších 20 Kg. Tohle je hubená holka, není anorektička, nelezou jí žebra, ale baculka ani omylem. Mě se líbí baculky, takže žádná zázrak, ale na rozdíl od vychrtlin je koukatelná jen tak dál.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat