Přibrala 20 kilo a stala se hvězdou mezi modelkami

Když se řekne modelka, představí si většina z nás dívky a ženy označované lidovým „kost a kůže“, které na sobě nemají ani gram tuku a na své postavě usilovně makají. Ovšem jak se zdá, i svět modelingu prochází změnou!

Samozřejmě to neznamená, že módní návrháři stále nebudou své kolekce předvádět na dívkách bez ženských tvarů. Ale stále přibývá i těch, kteří k propagaci své módy využívají rovněž modelky z kategorie XXL.

Však také není divu – těmto dívkám a ženám nechybí krása a jejich kyprá těla dodají předváděným šatům další rozměr a půvab.

20 kilo ke kráse

Svět XXL modelek, jemuž vévodí například krásná Ashley Graham, která je tváří mnoha prestižních značek, učaroval i jednadvacetileté Angličance Aliss Bonython. Ta se celý život trápila udržováním „té správné“ váhy, hlídala si postavu, jak mohla, a touha po dokonalém těle ji prý ničila.


A tak se Aliss rozhodla, že na to půjde jinak. Přestala držet diety, dopřávala si oblíbená jídla a přibrala 24 kilogramů.

Se svým tělem je mladá bloggerka a modelka více než spokojená. Jak říká, nikdy se necítila tak krásná a sebevědomá. Na internetu má tisíce fanoušků, kteří obdivují její ženské křivky, jež neváhá vystavit ani ve spodním prádle.

Co si o Alissině rozhodnutí myslíte vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat