Komentáře k článku

Lenka 08.06.2017

to jsou výzkumy.... pár umírajíích jsem viděla, ale ani jeden nebyl před smrtí šťastnější- jen ve chvílích, kdy se aspoň na chviličku podařilo usnout a tak je netrápily bolesti a neduhy. Zato jsem několikrát slyšela, ať už to přijde, že už nemají sílu....Vy si to dovedete představit, že by se vám ulevilo- hurá, teď už je mi tak zle, že to každou chvíli přijde??? Jak já jsem šťastný....

konatovka 08.06.2017

Tak to jsem opravdu netušila, moc mě to překvapilo.:-O

Pepa 08.06.2017

Jeden hasič zasahující u nehod mi posledně říkal něco jiného.

kattkaa 08.06.2017

něco na tom bude

Zuzana 08.06.2017

Šťastného umírajícího jsem ještě nezažila, ani o něm neslyšela, maximálně tak někde v románu Boženy Němcové. Zářným příkladem může být moje babička, praktikující katolička, která po smrti dědečka měla jediné přání, jít za ním. Když po 19 letech ten čas přišel, babička v posledním stadiu rakoviny, téměř nevnímající, začala o život bojovat tak, že lékaři byli v šoku a týden se v nemocnici na Karláku nemluvilo o ničem jiném.

Araukalie 08.06.2017

Zažila jsem několikrát umírání svých blízkých, byla jsem s nimi až do konce, neměla jsem pocit, že by se cítili šťastně a netroufám si bohužel říci ani aspoň dobře....

glady 08.06.2017

a to vyzkoumal kdo ? ten, co to zažil ?

nea 08.06.2017

Je to neuvěřitelné. Jak toto mohl někdo vyzkoumat.

František Mlejnek 08.06.2017

Když dneska vidím,jaká je dneska společnost a vůbec "svobodný" režim, tak ani moc dlouho žít nechci. Smrti se nebojím, bojím se jen bolestného umírání.

Drahuše Pohorková 08.06.2017

Tak konečně poznám v životě pocit štěstí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat