Průšvihy slavných. Kdo měl problémy se zákonem nebo drogami

06.06.2018 | Zajímavosti

Věděli jste, že mezi celebritami, které mají své hvězdy na chodníku slávy, jsou i mnozí bývalí kriminálníci? Několik z nich jsme vybrali a podívali se na zoubek jejich podnikání a počínání v dobách, kdy jsme je ještě neznali z filmového plátna.

Drew Barrymore

Drew Barrymore si na andílka zahrála jenom ve filmu. Kvůli drogám se dostala do léčebny už ve třinácti letech, po rozvodu rodičů. Její matka ji pravidelně brala s sebou do různých barů a nočních klubů. Přestože se závislostmi bojovala i v dospělosti, podařilo se jí je překonat. Nejvíce holdovala alkoholu a kokainu.

Danny Trejo

Dávno předtím, než Danny Trejo prorazil v Hollywoodu jako herec senzačních „záporáků“, byl v průběhu života vždy jednou nohou ve vězení. V něm nakonec strávil 11 let za prodej drog či loupežná přepadení. Když si odpykával svůj trest ve vězení San Quentin, začal boxovat a stal se vězeňským šampionem.

Tim Allen

Tim Allen nebyl vždy jen televizním kutilem. Do doby, než se stal hercem v oblíbeném sitcomu, si vydělával prodejem drog. Na letišti ho pak chytili s půlkilogramem kokainu, za což mu hrozil dlouhý trest. Tim si ale výrazně zkrátil svůj trest, jelikož šikovně donášel na své spoluvězně. Nakonec si odseděl dva roky.

Paris Hilton

Kdysi obletělo svět porno, které světoznámá dědička natočila se svým ex. Paris ale není žádná domácí „puťka“ a větší či menší průšvihy ji provázejí každou chvíli. Do vězení se dostala poté, co byla chycena policejní hlídkou, když řídila opilá. Strážníci jí zabavili řidičák. To Paris zjevně moc nesebralo, jezdila totiž dál i bez něj. Dohromady si odpykala 22 dnů vězení.

Wesley Snipes

Herec Wesley Snipes šetřil na nesprávném místě, totiž na daních. Soud ho proto loni osoudil za daňové úniky, které činily asi 15 milionů dolarů, ke třem letům vězení. „Jsem umělec, nerozumím ani daním, ani financím,“ nechal se slyšet Snipes. Kdo šetří, má za tři. Tady se to ale nevyplatilo.

Mark Walhberg

Vypadá jako „slušňák“, co by mouše neublížil. Bylo mu teprve šestnáct, když zaútočil na muže vietnamského původu a posléze byl obviněn z pokusu o vraždu. Několikrát napadl lidi jiné barvy pleti, měl totiž výrazné rasistické sklony. Nakonec byl odsouzen na dva roky. Nejspíš už ale dospěl. Před časem se setkal s rodinou muže, na kterého kdysi pod vlivem drogy zaútočil a osobně se omluvil.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat