Nešikové v akci. Neuvěříte, čeho jsou někteří lidé schopní

07.05.2018 | Zajímavosti

Občas se člověku přihodí nějaký úraz či nehoda, tomu se asi nikdo z nás nevyhne. Některé z nich jsou ale tak neuvěřitelné, že se o ně s vámi nemůžeme nepodělit.

Vzrušující trénink

Muže v posilovně v německém městě Worms nejspíš trénink vyburcoval natolik, že se neudržel a strčil svůj penis do 2,5 kg vážícího posilovacího kotouče. Když zjistil, že ven už to tak snadno nepůjde, museli mu na pomoc přispěchat hasiči. Ti kotouč rozřezali a muže vysvobodili.

Dusící se řidič

Při cestě autem se jednomu pražskému řidiči stala velmi kuriózní nehoda, kdy mu při řízení zaskočila žvýkačka a v záchvatu paniky pak způsobil škodu za tři čtvrtě milionu. Při pokusu o záchranný manévr se přestal věnovat řízení, naboural dva nákladní vozy, dva osobní, jeden tahač a reklamní tabuli. Naštěstí všichni přežili.

Granát místo kominíka

Chorvatský kutil Marko se dlouho potýkal s problémem, jak vyčistit svůj komín. Napadlo ho, že tak učiní za pomoci štětky přivázané k řetězu, což se na první pohled jeví jako dobrý nápad. To by ovšem Marko nesměl připevnit ke štětce závaží v podobě ručního granátu, který našel v garáži. Po zahřátí granát vybouchl, zničil kus domu, auto před ním a kutila připravil o život.

Kyselá koupel

Tragicky skončil výlet dvou sourozenců, kteří se chtěli vykoupat v jezírku s horkým pramenem Yellowstonského parku. Nedbali na upozornění na cedulích, kde se psalo, že voda přesahuje bod varu a v kombinaci s její kyselostí, mohou být prameny velmi nebezpečné. Jeden ze dvojice do jezírka spadl, když zkoušel jeho teplotu, ale než mu stihl kdokoli pomoci, kyselý a vařící pramen ho úplně rozpustil.

Střet s parníkem

Tuto historku pustila do světa jedna česká pojišťovna, ve které se jejich klientka domáhala proplacení pojistné události, která se jí stala na dovolené. Žena usnula na nafukovacím lehátku a vlny v moři ji odnesly daleko od břehu. Tam ji vzbudila siréna parníku, kterému se žena připletla do cesty. Hlasitý zvuk ženu vylekal, ta spadla z lehátka do vody a nějaký duchapřítomný pasažér lodi, který chtěl ženě pomoci, jí hodil záchranný kruh. Ten však ženu praštil do hlavy, načež upadla do bezvědomí a zachránit ji musela pobřežní stráž za pomoci vrtulníku.

Alkoholický klystýr

Jistý Michael byl velkým milovníkem cherry. A taky klystýru. A jednoho dne své vášně spojil do jedné a vpravil si do těla análním otvorem téměř tři litry svého oblíbeného nápoje. Zemřel na otravu alkoholem a půl promile měl dokonce ještě při pitvě.

Naštvaný kohout

Před několika lety se na Berounsku odehrál případ, kdy muže, který krmil svoje slepice, klovl kohout tak nešťastně, že se majiteli trefil rovnou do bércového vředu. Muž začal masivně krvácet a musel být záchrankou převezen do nemocnice.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat