Fobie slavných. Čeho se bojí známé celebrity

01.07.2018 | Zajímavosti

Kdekdo se bojí pavouků, hadů, tmy nebo stísněných prostor. Dalo by se říct, že neexistuje člověk, který nemá žádnou fobii. Týká se to nejen obyčejných smrtelníků, ale i světoznámé celebrity mají své strachy, se kterými se musely naučit žít. Které to jsou?

Nicki Minaj

Tahle exotická textařka a zpěvačka má fobii z jezdících schodů. Těžko říct, zda pramení z toho, že zpěvačka chodí zásadně na vysokých podpatcích nebo má snad dojem, že ji schody pohltí? To ví jen Niky.

Robert De Niro

Charismatický herec trpí stejným strachem jako půlka planety. K smrti se bojí zubařů. V tomto případě se asi není čemu divit.

Megan Fox

Fobie téhle krásky je poměrně nevšední. Bojí se totiž papíru. Ne, že by měla přímo strach, že ji noviny kousnou do prstu, ale dotýkat se čehokoli papírového, co není zalaminované, je jí obrovsky nepříjemné.

Cameron Diaz

Cameron je svým strachem ze špíny a bakterií už poměrné známá. Nedokáže se dotknout čehokoli, na čem by mohla lpět potenciální hrozba nakažením. Největší problém je samozřejmě klika u dveří.

Matthew McConaughey

Známý fešák Matthew McConaughey má panickou hrůzu z tunelů. Nemusí jít nutně vždy o ty dopravní. Problémy mu činí i silniční podchody, „rukávy“ na letišti, nebo dokonce otočné dveře v obchodech.

Nicole Kidman

Na sbírku motýlů tuhle rudovlasou krásku nejspíš nikdy nenalákáte. Trpí totiž lepidopterofobií, neboli strachem z motýlů. Pokoušela se prý svého strachu zbavit a v přírodovědném muzeu na sebe nechala sedat motýly všech druhů a velikostí. A co myslíte? Nepomohlo to.

Alfred Hitchcock

Alfred na otázku, zda trpí nějakou fobií, odpověděl: „Mám hrůzu z vajec. Kulatá, bílá věc bez otvorů, navíc ten žloutek. Ne. Nikdy bych se toho nedotkl!“

Orlando Bloom

Neuvěřitelnou, místy až nepochopitelnou fobií trpí Orlando Bloom. Ten se totiž bojí prasat. Těžko říct, jak často se s takovými čuníky setkává nebo co v něm strach z růžových, chrochtajících kuliček vzbuzuje, každopádně ho k smrti děsí.

Johnny Depp

Má hrůzu z klaunů. „Něco s pomalovaným obličejem a falešným úsměvem mě fakt děsí,“ svěřil se Depp. „Vždycky se mi zdálo, že je pod tou, relativně veselou maskou, něco strašlivě zlého.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat