Komentáře k článku

Trémon 26.08.2018

Polská kuchyně je příšerná. Bigos určitě není polévka, redakce, kde berete takové údaje ? Možná na severu by ušly ryby, jejich pivo se vůbec nedá pít, zákusky taky o ničem. O víně nevědí taky nic. Irish stew dělají spíš ze skopového, smrdí to lojem. Zato v Řecku stojí za to ochutnat jejich musaku, doma takovou neuděláme. Ve Francii mi chutnalo všechno.

Lojzík Trémon 26.08.2018

Tak pšonci jsou tragédie celkově. XD

glady 26.08.2018

slovenské halušky miluju

Gallaxy 27.08.2018

Nejsem gurmán a mám ráda jednoduché chutě, takže většinou skončím u zeleniny a steaku :D Jo a úplně nesnáším české omáčky.

vivi11 27.08.2018

halušky mám moc ráda

helus 27.08.2018

Nejraději mám naši kuchyni.

ovace 27.08.2018

Nerad zkouším nové věci

vera 29.08.2018

Kdo byl na Slovensku a neochutnal halušky? Na celém Slovensku se halušky také nedělají, pokud myslíte ty s bryndzou. Slováci totiž říkají "haluška" všemu, co je něco jako noček. Jsou i pečeňové halušky - naše játrové knedlíčky, oni je vykrajují lžící, nebo krupicové halušky - krupicové nočky do polévky. V červenci jsem byla v Polsku, někde nad Krakovem a jídla tam měli výborná. A ta paní, co říká, že není "gurmán", no to je doslova "žrout". Labužník, znalec dobrého jídla a dobrého pití je "gourmet", čteno "gurme". No a do Japonska se zatím běžně davově nejezdí, takže jejich speciality neznám. Všude, kde jsem byla, tam mi chutnalo. Nejsem totiž ten čecháček, který se diví, že v Bulharsku se nevaří svíčková. Nebo že Maďaři nezahušťují "guláš". A nejsem přesvědčena o tom, že "co česká žena, do dobrá kuchařka".

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat