Nejhorší jídla, která si stále dokola objednáváme v hospodách

05.09.2018 | Zajímavosti

České hospody a restaurace jsou si mnohdy v něčem podobné. Často totiž jejich jídelní lístek obsahuje jedny a ty samé „blafy“. Náš národ je na ně natolik zvyklý, že pokud se někdo pokusí vybočit z řady a některou „šlichtu“ z jídelníčku vyřadit, zákazníci jsou schopni se přesunout o dům dál. Která jídla jsou ta „tradiční“?

Katův šleh

Není nad větší klasiku než proslulý „kaťák“. Zbytky masa s ovadlou zeleninou a k tomu tukem nasáklé hranolky. Jídlo, které připomíná seškrabky z talířů předchozích hostů, si s oblibou dává celý náš národ. My si však myslíme, že v zájmu zachování zdraví, by mělo toto „jídlo“ z našich restaurací zmizet.

Prsíčka Dolly Buster

Další příšerná záležitost, která se stále drží na žebříčku nejčastěji konzumovaných blafů. Plátek suchého kuřecího masa, broskev z plechovky a navrch laciný Eidam. To je kombinace vskutku nešťastná. Nicméně, Češi si na ni zvykli a dobrovolně se i nadále cpou tím nechutně sladkým kuřetem, pokrytým gumovým kusem sýra.

Kuře podivuhodné chuti

Co se týče názvů vietnamsko-čínsko-thajských restaurací, tam si s tím tedy hlavu příliš nelámou. Každopádně můžeme zaručit, že kuře podivuhodné chuti, chutná skutečně podivuhodně. Co je obsahem pokrmu zjistíte jen s velkými obtížemi a radíme vám dobře, když apelujeme na to, abyste to raději nezkoušeli.

Párek v rohlíku

Laciný párek, který neviděl maso ani z rychlíku, teplý, gumový rohlík a laciná hořčice nebo kečup s obrovským množstvím „éček“. Příšerná kombinace, která se řadí mezi nejvyhledávanější rychlý pokrm napříč všemi generacemi. Díra vespod rohlíku vás spolehlivě připraví o nové džíny a zbytek o zdraví.

„Smažák“

Na smažený sýr nemůžeme zapomenout. Kalorická bomba plná tuků, zejména pokud si ho dáte s tatarkou a hranolkami. Nebudeme tvrdit, že je to odporné a nedá se to jíst. Všichni víme, že „smažák“ je dokonalý na zahnání obřího hladu a jeho výroba už je téměř tradiční. Ale že se jedná snad o nejvíce nezdravé jídlo v historii lidstva, to asi podotýkat nemusíme. Zvlášť když polotovary, které v mnoha hospodách dostaneme na talíř, nepřipomínají sýr složením snad v ničem...

Barbarosova dýka

Tohle jídlo není příliš obvyklé, ale po zjištění, co obsahuje, nemůže mezi ostatními „blafy“ chybět. Jedná se o kuřecí prsa v lískových oříšcích na horké nivě s ananasem. Musíme k tomu ještě něco dodávat?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat