Naučte se rozluštit tajemství budoucnosti věštěním z karet

02.05.2010 | Zajímavosti

Zkoušeli jste již někdy věštit z karet? Tajemná moc "čertových obrázků", jak se jim kdysi říkalo, působí fascinující silou na nejednoho z nás. Karty se od dávného starověku používaly především k věšteckým účelům – karetní hry, jak je známe dnes, jsou mnohem mladší!

Taroty či žolíkové karty – budoucnost řeknou všechny

Můžeme použít prakticky jakékoliv karty – postačí nám i balíček obyčejných žolíkových nebo sedmových. Pokud se však chcete magii věnovat hlouběji, pořiďte si tarotové karty. Tarotový balíček sestává ze 78 karet, které se dělí na dvě skupiny zvané Malá a Velká Arkána. Velká Arkána obsahuje 22 karet, číslovaných podivuhodně od 0 do 21. Pod číslem nula se skrývá karta s příznačným názvem Blázen, 21 je číslem karty jménem Svět. Řada karet mezi nimi představuje sérii archetypů a symbolů, ukrývajících nejhlubší moudrosti a mystéria lidského pokolení!

Malá Arkána má 56 karet rozdělených do čtyř barev – Hole, Meče, Poháry a Mince. Každá barva obsahuje čtrnáct karet, od Esa až po Krále. Pokud vám to připomnělo dobře známé žolíkové karty, není to náhoda! Vyvinuly se totiž právě z tarotu! Tarotové karty existují v různých provedeních a při jejich výběru je důležité řídit se především vlastní intuicí. Vyberte si ten balíček, který vám přijde nejhezčí a jehož obrázky k vám nejsilněji promlouvají. Pokud ve vás karty vyvolají silné emoce, vaše rozhodnutí je správné!

TIP: Pokud chcete vyzkoušet věštění, kupte si karty, které vás osloví.

Ke kartám se chovejte s úctou

Ať už se rozhodnete věštit z tarotu nebo z obyčejných hracích karet, na jednu věc nesmíte v žádném případě zapomenout! Vaše karty jsou odteď magickou pomůckou, proto jim musíte věnovat náležitou pozornost a chovat se k nim s úctou! Ať už si je pořídíte v obchodě nebo je zdědíte po babičce, měli byste je nejprve magicky očistit – k tomu poslouží kouř z čarovných bylin, nejvhodnější je šalvěj. Nikdy totiž nevíte, kdo měl před vámi karty v ruce a jaké negativní energie na nich mohou být "nalepené"!

Než se pustíte do prvního vykládání karet, podívejte se pozorně na každou z nich, abyste se s nimi dobře seznámili a spřátelili. Jenom tak k vám budou moct promluvit svou tajemnou řečí symbolů. Pak karty otočte a zamíchejte. Existuje množství způsobů výkladu – výběr závisí od toho, jaký balíček karet vlastníte. Jsou však některé zásady, které platí, ať už zvolíte kterýkoliv způsob.

Karty vám řeknou budoucnost. Svůj osud ale držíte v rukou vy

Karty taháme levou rukou od srdce. Vybereme vždy tu, která nás něčím přitahuje, a mysleme u toho na to, co se chceme dovědět. A jak volit otázky? Mějte na paměti, že karty neumějí říct "ano" ani "ne"! Jsou mnohem "upovídanější" a ukážou vám vaši životní situaci ze zcela nového úhlu pohledu! Mohou vám pomoct zjistit, jaký vztah k vám mají lidé ve vašem okolí, umějí také předpovědět pravděpodobný vývoj situace v budoucnosti. Ptáte se, proč jenom pravděpodobný? Svůj osud totiž držíte ve vlastních rukou, přestože jsou vyšší síly, které do něj zasahují!

Život je jako cesta – vždy jistou dobu jdeme směrem, který nám byl určen, ale pak čas od času přijdeme na rozcestí. A tady je volba jen a jen na nás! Právě v situacích, kdy je nutné dělat rozhodnutí, bývají karty nenahraditelným pomocníkem – můžeme se jich zeptat, co se stane, vybereme-li si tu nebo onu možnost a jejich odpovědi nám velmi pomohou v naší volbě. Mohou nám pomoct odvrátit hrozící neštěstí nebo ukázat příležitost k získání štěstí! Poskytnou nám cenné rady, které nás nikdy nezklamou.

Článek "Naučte se rozluštit tajemství budoucnosti věštěním z karet" si pro vás připravila naše astroložka Anna

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat