Komentáře k článku

konatovka 10.11.2018

Vánoc mě již moc neoslovují, beru vše v klidu, nepeču, protože sladké nejím, úklid děláme s manželem v pohodě.*1*

DeeDee 10.11.2018

Opravdu už žijeme ve světě, kde se píšou články o tom, kdy jít koupit ozdoby nebo vánoční papír? A opravdu to nikomu nepřijde ani trochu zarážející a urážející? Když si člověk uvědomí, že nikdy dřív nebylo na světě tolik vzdělaných lidí, a přesto... Já už se ani nedivím, že se dětem musí upravovat písmo, aby ho zvládly, když generace jejich rodičů plodí toto a dostává za to zaplaceno. Ono to svým způsobem dává smysl.

aster DeeDee 14.11.2018

Inu, někdo se živí prací a někdo psaním takovýchto žvástů - co naděláme :-P Bohužel dosažené vzdělání nemá s inteligencí moc společného - zvláště v dnešní době, kdy na školu s maturitou berou i čtyřkaře a VŠ studuje kdejaký magor, který vyleze s diplomem stejně pitomý, jako nastoupil, ale má titul a tak je z něj rázem "manager of...cokoliv" nebo šílený kouč, který neví jen to, že nic neví *6*

anna 10.11.2018

tak nevím, přece uklizeno mám pořád...

Siraellen 09.11.2018

Už jsem připravená

Libuš 09.11.2018

Velký úklid dělám průběžně párkrát do roka, přesto i v prosinci - všechny skříně, okna, skleničky a nádobí. Mám to ráda a baví mě to. Stromeček mám vždy do stropu, ale o dárky nestojím, blbostí jsem už dostala hodně a kam to dát, když nevyhodit? Hezké vánoce

helus 09.11.2018

S přípravou začínám od poloviny listopadu.

Kristyna04 09.11.2018

Vánoce si každý rok užíváme :-) jen kdyby někdo za nás uklidil :-D

glady 09.11.2018

přípravu na Vánoce začínám 20. prosince ;-);-);-)

nea 08.11.2018

No kdyby záleželo na obchodech tak se na advent budeme chystat už v létě. Což je špatně. Pak opadá to kouzlo a vše je čím dál tím všednější. Výzdoba by se měla dělat až těsně před adventním časem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat