Komentáře k článku

nea 08.11.2018

No kdyby záleželo na obchodech tak se na advent budeme chystat už v létě. Což je špatně. Pak opadá to kouzlo a vše je čím dál tím všednější. Výzdoba by se měla dělat až těsně před adventním časem.

glady 09.11.2018

přípravu na Vánoce začínám 20. prosince ;-);-);-)

Kristyna04 09.11.2018

Vánoce si každý rok užíváme :-) jen kdyby někdo za nás uklidil :-D

helus 09.11.2018

S přípravou začínám od poloviny listopadu.

Libuš 09.11.2018

Velký úklid dělám průběžně párkrát do roka, přesto i v prosinci - všechny skříně, okna, skleničky a nádobí. Mám to ráda a baví mě to. Stromeček mám vždy do stropu, ale o dárky nestojím, blbostí jsem už dostala hodně a kam to dát, když nevyhodit? Hezké vánoce

Siraellen 09.11.2018

Už jsem připravená

anna 10.11.2018

tak nevím, přece uklizeno mám pořád...

DeeDee 10.11.2018

Opravdu už žijeme ve světě, kde se píšou články o tom, kdy jít koupit ozdoby nebo vánoční papír? A opravdu to nikomu nepřijde ani trochu zarážející a urážející? Když si člověk uvědomí, že nikdy dřív nebylo na světě tolik vzdělaných lidí, a přesto... Já už se ani nedivím, že se dětem musí upravovat písmo, aby ho zvládly, když generace jejich rodičů plodí toto a dostává za to zaplaceno. Ono to svým způsobem dává smysl.

aster DeeDee 14.11.2018

Inu, někdo se živí prací a někdo psaním takovýchto žvástů - co naděláme :-P Bohužel dosažené vzdělání nemá s inteligencí moc společného - zvláště v dnešní době, kdy na školu s maturitou berou i čtyřkaře a VŠ studuje kdejaký magor, který vyleze s diplomem stejně pitomý, jako nastoupil, ale má titul a tak je z něj rázem "manager of...cokoliv" nebo šílený kouč, který neví jen to, že nic neví *6*

konatovka 10.11.2018

Vánoc mě již moc neoslovují, beru vše v klidu, nepeču, protože sladké nejím, úklid děláme s manželem v pohodě.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat