Horoskop na týden od 23. do 29. ledna 2012 od naší astroložky Anny

23.01.2012 | Zajímavosti

Nelamte si hlavu nad věcmi, které se zdají jako neřešitelné. Nitky osudu se vždy zapletou tak, že se ke každému dostane jeho díl. Není proto třeba závistivě pokukovat po ostatních, jelikož v důsledku se všichni dočkají věcí stejné duchovní hodnoty. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna.

Beran (21. 3.– 20. 4.)
V tomto týdnu budete mít velké vrtochy pořizovat nové vybavení domácnosti, ale také máte sklony k utrácení za zbytečnosti. Ačkoliv váš partner, či kamarád bude tolerantní, trocha usměrňování vám z jeho strany neuškodí. Nechcete se přece zruinovat.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
V práci bude klid a to je velmi příhodná atmosféra, jakou potřebujete k rozvíjení svých nápadů a myšlenek. Díky tomu dosáhnete fenomenálních pracovních výsledků, které ani nadřízený nenechá bez povšimnutí. Těšte se z přicházejících odměn či povýšení.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Už se nehodláte skrývat. Strach z toho, jak na vaši lásku bude reagovat okolí hodíte za hlavu a veřejně se ke svým citům doznáte. Protějšek to dojme k slzám, ale před okolím se ovládne. Nezadaní překonají strach z odmítnutí a pozvou lásku na večeři.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Dny budete trávit převážně pracovními činnostmi, naštěstí ale máte své útočiště, ve kterém se stresu zbavíte, a tím je váš láskyplný domov. Večery věnujte relaxačním aktivitám, úklid a jiné povinnosti odložte na víkend, kdy bude přece jen více času.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Ženy zrozené ve znamení Lva se budou cítit velmi vnadně. Využijte toho pro ulovení nějaké kořisti, nezapomínejte však na ženskou rafinovanost a zpočátku se tvařte cudně. Muži raději využijí chvíle klidu, tento týden si dovolí trochu více odpočinku.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Svým zájmem o svou polovičku zadaní muži předejdou dusnům a hádkám. Ti nezadaní pro získání opačného pohlaví budou muset vyvinout více iniciativy. Ženy Panny se mohou těšit z nebývalého zájmu mužů ve svém okolí. Příliš toho ale raději nezneužívejte.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Začátkem tohoto týdne si přijdete na své, hlavně po finanční stránce. Konec týdne a víkend můžete využít k roztočení peněz navíc. Myslete ale také na zadní vrátka a nějaké finance nechte na svém účtu volně ležet. Do výplaty je ještě docela daleko.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
O milostné zážitky nebudete mít žádnou nouzi. Poděkujte kamarádce Venuši, která na vás stále myslí a vezme si vás pod svá křídla. Díky nově nabytým zkušenostem v oblasti sexu se nebudete moct soustředit vůbec na nic. Práce i rodina půjde stranou.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
S hádavými jedinci budete vyřízeni raz dva. Nehodláte si dny kazit protivnými lidmi, jenž se neumí chovat. Obklopíte se jen takovými, se kterými vám bude dobře. Zažijete spoustu nevšedních zážitků a koncem týdne dojdete k závěru, že to za to stálo.
Horoskop na celý leden najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Manželé tohoto znamení zatouží po troše erotického jiskření a bohužel zvolí nevhodný způsob. Flirtování s opačným pohlavím. To se ale vašim polovičkám nebude líbit. Očekávejte žárlivé scény. Ostatní jedinci prožijí týden plný lásky a pochopení.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Nemáte chuť na jakékoliv dohady, to však nepochopí vaše polovička a neustále bude dotírat všelijakými otázkami. Vy jí ovšem nehodláte vůbec nic vysvětlovat. Hádky se však koncem týdne vyjasní. Nezadaní mají příležitost natrefit na přitažlivou osobu.
Horoskop na celý leden najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Neměli byste rozmazlovat svůj protějšek. Mohl by si na to snadno zvyknout a pak už by nebylo cesty zpět. Raději si zahrajte hru něco za něco. To se bude líbit oběma. Nezadaní, nelovte opačné pohlaví vtíravým způsobem, dejte věcem volný průběh.
Horoskop na celý leden najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Vepřová pečeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat