Horoskop na únor 2012: V lásce pozor na zamotané vztahy!

01.02.2012 | Zajímavosti

Snad každý se posune v kariéře o něco dál a drobné komplikace budou snadno překonatelné. V lásce pozor na zamotané vztahy a objevit se mohou i zálety! Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Váš protějšek vám bude začátkem týdne připadat trochu příliš záhadný, což vás zneklidní. Od 9. února se však díky přízni Venuše ve vašem znamení změní situace k lepšímu a v lásce, ale i v posteli vám začnou věci vycházet. Pokud jste osamělí, máte výborné předpoklady k navázání dlouhodobého vztahu.
Domov a rodina
Planeta Uran vás bude i v rodině svádět k neuváženým činům, raději dovolte blízkým, aby vás trochu hlídali, když to bude potřeba. Ve druhé polovině měsíce pro vás budou velmi důležití přátelé, ale ne vždy budou mít čas tehdy, když byste chtěli. Poslední únorové dny jsou vhodné pro úpravy bydlení.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
Kolem 7. a 8. února vás to bude pokoušet k flirtu a záletům, ale statečně odoláte. Váš protějšek na tom však může být podobně a pokud vás kolem poloviny měsíce bude trápit podezření, nejlepší bude se přímo zeptat. V lásce bude velmi důležitá oboustranná důvěra, ale také společný smysl pro humor.
Domov a rodina
Pokud uvažujete o tom, že se usadíte nebo si dokonce založíte rodinu, nyní je na to ten správný čas, máte přízeň Jupitera. Finančně na tom budete dobře, takže je vhodná doba pro investování. Rodinné záležitosti vás mohou 18. a 19. února rozptylovat od práce. V závěru měsíce se víc věnujte dětem.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Od 9. února budete díky Venuši v Beranu v sexuální oblasti aktivnější než doposud. Až do konce měsíce budete pro opačné pohlaví velice přitažliví, z čehož budou těžit zejména nezadaní Blíženci, kteří mají šanci na zajímavé seznámení. V partnerském životě bude důležitý kamarádský přístup a tolerance.
Domov a rodina
První část měsíce vám přinese stabilní dobrou a veselou náladu, přeje vám Slunce ve Vodnáři. Je vhodný čas začít se víc věnovat duchovním naukám jako je třeba věštění a vykládaní karet. Hlavně pro ženy v Blížencích nastává nyní vhodná doba pro plánování založení rodiny nebo příchodu dalšího potomka.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
Kolem 11. a 12. února vás bude svádět někdo z kolegů, ale nejspíš by nebyl dobrý nápad podlehnout tomu. Polovina měsíce bude lásce velmi přát a vzkvétat budou především dlouhodobá partnerství, od 16. si však nechte od lásky na chvíli pohov, mohly by nastat hádky a asi byste se navzájem nechápali.
Domov a rodina
Na začátku měsíce se vám bude v rodinných vztazích velmi dařit a budou vás naplňovat. Pokud máte děti, povede se vám skloubit přátelskost s přísností. Vyplatí se dohlédnout, aby si plnily své povinnosti. Ve druhé části měsíce se zas budete cítit velmi dobře ve společnosti přátel a mezi lidmi vůbec.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
V lásce vám Venuše bude začátkem měsíce přinášet komplikované zápletky a hrozí milostné trojúhelníky. Na nevěry si dávejte zvláště pozor až do 8. února. V lásce bude obtížné období kolem poloviny měsíce, ale když to pár dnů vydržíte, ke konci měsíce se věci opět zlepší a brzo se upraví do normálu.
Domov a rodina
Pokud plánujete nějakou velkou rodinnou událost, mezi nejvhodnější dny patří 11. a 12. únor. Tento měsíc bude obecně přát vyřizování úředních záležitostí, přičemž náležitě uplatníte zdravou dávku drzosti. Koncem měsíce se více zaměříte na rodinný život, případně též na výchovu dětí, pokud je máte.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Začátek měsíce nebude milostným vztahům příliš přát, ale kolem poloviny února se partnerství naplní důvěrou a porozuměním.  Ve druhé polovině měsíce vás však budou příliš bouřlivé projevy lásky spíš rozptylovat než těšit, protože prvořadá pro vás bude vaše práce. Nezadaní nebudou věřit nápadníkům.
Domov a rodina
Při pracovním nasazení, které odvádíte, bude důležité myslet i na své tělo a nepřetěžovat ho spánkovým deficitem. Dopřejte si odpočinek, potřebujete ho! Kromě toho by byla škoda zanedbávat partnera. Věnujte aspoň část volného času naplno soukromému životu, ale důležitá rozhodování nechte na jindy.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Venuše v Rybách bude na začátku měsíce přát zadaným i nezadaným a přinese nebo oživí zamilovanost. Romantická nálada vám pomůže zapomenout na pracovní stresy. Po 9. únoru to bude v lásce trochu komplikovanější, přesto bude pro udržení harmonie ve vztahu dobré, když se budete protějšku hodně věnovat.
Domov a rodina
Pokud žijete v partnerském soužití, možná bude tento měsíc potřeba trochu si ujasnit své povinnosti a úkoly, aby jeden  vás nedělal všechno i za toho druhého. V některých chvílích můžete cítit potřebu samoty, ale nebojte se, vaše rodina pochopí, že si občas potřebujete dopřát chvilku jenom pro sebe.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Na začátku měsíce vás zřejmě bude trochu iritovat chování protějšku, které vám bude připadat na váš vkus až příliš koketní. Vás samotné naopak chytne vášnivá a rozverná nálada až v poslední dekádě tohoto měsíce. Po sexuální stránce se trochu odvážete a budete si užívat příjemných stránek života.
Domov a rodina
Vaše práce vás bude opravdu bavit, ale v rodině pro to nenajdete příliš velké pochopení, spíš je může vytáčet, že na ně máte málo času. Ve volném čase se vám vyplatí studovat a rozšiřovat si své znalosti. Vaši nejbližší však při tom všem velmi ocení, když si na ně uděláte čas aspoň o víkendech.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
V partnerském životě můžete mít v první části měsíce pocit, jako kdyby vám něco chybělo. To, po čem vy nebo váš protějšek toužíte, může být větší míra něžností, více doteků a objetí. Když po vás ten druhý něco pořád chce, může to být trochu mrzuté, ale zřejmě je to tím, že málo projevujete pocity.
Domov a rodina
Jupiter v Býku vám přeje, pokud uvažujete o tom, že byste se usadili nebo si založili rodinu. I tak dobrodružné znamení, jako je Střelec, přece potřebuje materiální jistoty a zázemí. Po materiální stránce vám tento měsíc nebude nic důležitého chybět, budete se cítit spokojeně a užívat si úspěch.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Venuše v Rybách vám v první únorové dekádě přináší velkou dávku romantiky a lásky. Zadaní si užijí něžností a nezadaní mohou využít přízeň této planety lásky při seznamování. Po zbytek měsíce bude v partnerství velmi důležité pochopení a s protějškem budete jeden ke druhému přistupovat ohleduplně.
Domov a rodina
Někdy byste se nejraději věnovali naplno svým koníčkům a zájmům, ale tento měsíc vám na to kvůli pracovním povinnostem nebude příliš vycházet čas. Skloubení práce a rodiny je tomu trochu podobné, taky byste si to přáli, ale uskutečnit to v reálu už může být o něco tvrdší oříšek. Pochvaly vás potěší.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Na začátku měsíce budou v lásce hrát důležitou roli rozhovory, ve kterých by nemělo chybět pochopení. Možná budete potřebovat, ať už sami nebo s protějškem, dořešit si nějaké záležitosti z minulých vztahů. Venuše vám bude v lásce přát od 9. února po celý zbytek měsíce, tak si to náležitě užijte!
Domov a rodina
Z rodinných povinností se v první části měsíce raději elegantně vyvléknete, víc vás bude bavit realizovat se v pracovní oblasti. V oblasti rodiny bude hrát, stejně jako v ostatních sférách života, v únoru důležitou roli komunikace. Pokud jste rodiče, budete se s dětmi bavit velmi dospělým způsobem.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Venuše prochází v první únorové dekádě vašim znamením, a to značí, že v lásce budete miláčky hvězd! Zadané i nezadané Ryby si budou užívat pocitu, že jsou milované a je o ně zájem. V dalších dvou dekádách se může objevit pocit osamělosti a toho, že vás protějšek zanedbává, není to však jenom klam?
Domov a rodina
Kolem poloviny měsíce dostanete zajímavou příležitost vycestovat do vzdálených míst za prací, ale pokud se to bude prát s vašim rodinným životem, bez dlouhého uvažování dáte přednost rodině. I když odmítnete, zanedlouho se objeví jiná lákavá možnost výdělku, která  vám umožní zabezpečit si zázemí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat