Horoskop na týden od 5. března do 11. března 2012 od naší astroložky Anny

05.03.2012 | Zajímavosti

Váhám v náročném týdnu protějšek připraví nádherné překvapení. Kozorozi získají nové pracovní zkušenosti, které se budou jenom hodit. Berani se tento týden na vlastní kůži přesvědčí, že v lásce neexistují kompromisy. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden se na vlastní kůži přesvědčíte, že v lásce neexistují kompromisy. Musíte se rozhodnout jednoznačně a pevně! Je to buď, a nebo. Polovičatostí ublížíte všem zúčastněným včetně sebe. Projevte odhodlání a statečnost a ukažte svoje stanovisko.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Máte občas sklon jednat unáhleně. Tento týden budete pochybovat o svém překotném rozhodnutí. Okamžik nejistoty však brzy přejde. Vezměte si z něj ale ponaučení pro příště a vyvarujte se ukvapených činů. Nemuselo by to vždy dopadnout tak jako teď!
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Naskytne se vám možnost výhodné koupě. Než podlehnete lákavé cedulce AKCE, raději napočítejte do deseti. Ne každá v uvozovkách výhodná koupě se vyplatí. Musíte umět rozlišovat. Pokud jste však přesvědčeni, že tento nákup bude terno, jděte do něj.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Raci, tento týden by měl jít ostych stranou. Nebuďte zbytečně sebekritičtí. Pokud se chcete zalíbit, musíte naopak působit sebejistě. Zdravé sebevědomí je totiž sexy. Díky svému charismatu tak získáte přízeň osoby, o kterou máte opravdu velký zájem.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
V zaměstnání zazáříte. Pochvaly se budou jen hrnout! Užijte si svoji chvilku na výsluní. Však jste za ni zaplatili hodinami tvrdé práce a dřiny. Nenechte se otrávit ani závistí některých kolegů. Drtivá většina z nich z vás bude mít upřímnou radost.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Budete pozváni na zajímavou oslavu. Než se rozhodnete, zda tam půjdete, či ne, raději pečlivě zvažte všechny aspekty. Smutnou pravdou totiž je, že pokud se nezúčastníte jednou, může se vám stát, že už vás příště nikdo nepozve. Tak to alespoň zkuste.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
V náročném týdnu vám protějšek připraví nádherné překvapení. Zpestření to bude nebývale příjemné, o to víc, že bude naprosto nečekané! Po opadnutí prvotní radosti se zamyslete, zda by si váš partner nezasloužil něco na oplátku. Třeba malé překvapení.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Pracovní povinnosti vás v týdnu zcela pohltí. Zapomenete na všechno jiné a věnujete zaměstnání nejen sto procent času, ale také energie. Proto si na konci týdne dopřejte malé odreagování. Může to být cokoliv - malý výlet, kino, nebo kulturní zážitek.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Nejste zrovna domácí kutilové. Proto oceníte pomoc, kterou vám přátelé nabídnou při menší rekonstrukci. Udělejte z nouze ctnost a připravte sobě i kamarádům příjemný čas naplněný konverzací, pohodou, legrací, a koneckonců také nějakou tou prací.
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Získáte nové pracovní zkušenosti, které se budou jenom hodit. V zaměstnání jde totiž o jednu z nejdůležitějších hodnot. O to cennější, že ji lze získat pouze časem a prací. Nesnažte se věci uspěchat. Pravdivé klišé říká - všechno potřebuje svůj čas.
Horoskop na celý březen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Pokud se vám v poslední době nedaří v oblasti vztahů a lásky, nezoufejte. Tento týden vás čeká začátek nejen nový, ale hlavně úspěšnější! Tak nepropásněte svoji dobrou příležitost. Vrhněte se do ní po hlavě a bez váhání. Jinak to v lásce ani nejde.
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Nedá se říct, že patříte mezi pragmatiky. Občas si rádi popláčete a k nostalgii a sentimentalitě také nemáte daleko. Tentokrát vám vezme dech upřímný projev citů, bezelstný a čistý jako křišťálová studánka. Važte si ho, upřímnost totiž není častá.
Horoskop na celý březen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat