Horoskop na týden od 12. března do 18. března 2012 od naší astroložky Anny

12.03.2012 | Zajímavosti

Štírům se tento týden povede získat obdiv velice přitažlivé osoby opačného pohlaví. Kozorozi si splní sen. Jejich idol je konečně pozve na rande. Vodnáři se v zaměstnání dokážou vybičovat k nadlidským výkonům. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Ne nadarmo jste se narodili ve znamení Berana. Vaše tvrdohlavost občas hraničí až s paličatostí. Tentokrát ale svoji hrdost překonáte a necháte si poradit. Rozhodně nemusíte pochybovat o tom, že tento ústupek vašeho ega vám bude jenom ku prospěchu.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Pohár vaší trpělivosti právě přetekl, stejně tak jako vaše ochota se přetvařovat. Přestanete proto hrát divadlo a na rovinu všem řeknete, co si skutečně myslíte. Mnohým to nebude příjemné, připravte se proto na všemožné reakce. Vám se ale dost uleví.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Dozvíte se novinku, která vás v první chvíli nemile zaskočí. Budete se totiž stěhovat. Prvotní šok rychle vystřídá přirozená nechuť ke změně. Buďte však podnikaví! Nezapomeňte, že změna prostředí vám pouze prospěje. Čeká vás nová etapa, těšte se!
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
V některých chvílích na vašem pracovišti nepanuje zrovna vstřícná a pohodová atmosféra. Nejenže nejde o nic příjemného, ale také to podstatně snižuje pracovní morálku. Udělejte proto první krok a vylepšete vztahy s kolegy. Oceníte to jistě nejen vy.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Váš zápřah je v poslední době neuvěřitelný. Sice stíháte excelovat v práci a věnovat se rodině, trpí tím však vaše psychická pohoda a především zdravotní stav. Dopřejte si proto oddech! Zasloužíte si ho a hlavně načerpáte nové síly do dalších dní.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Naskytne se vám možnost návratu k dávné lásce. Tyto romantické vztahy lákají, stejně tak jako možnost ocitnout se na chvíli zpátky v čase. Raději si ale rozmyslete, zda o podobný románek stojíte. Slepovat se totiž nevyplácí. Můžete být zklamáni.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Partner pro vás bude tento týden pilířem, o který se budete moci opřít. Vyslechne a podpoří vás a udělá, co bude v jeho silách. Jeho pomoc oceníte tím spíš, že vám v určitých chvílích nebude právě do skoku. Dejte mu najevo, že si jeho podpory vážíte.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Umíte na sebe upozornit. Tento týden se vám povede získat obdiv velice přitažlivé osoby opačného pohlaví, a i když obvykle nemáte zájem o další sblížení, tentokrát byste mohli udělat výjimku. Kdo moc vybírá, přebere. A později by vás to mohlo mrzet.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Tento týden vás čeká sled velice příjemných setkání. Vaše nadšení nad novými sympatickými lidmi bude o to větší, že se jedná o budoucí kolegy. Pracovní kolektiv je jeden z nejdůležitějších aspektů zaměstnání, vaše radost je proto více než oprávněná!
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Splní se vám sen. Váš idol s vámi konečně vyrazí na rande. Nestresujte se, naopak si zkuste schůzku co nejvíce užít. Kdo ví, možná zjistíte, že váš vysněný protějšek je ve skutečnosti úplně jiný, než jaký se zdál. V tom případě aspoň ztratíte iluze.
Horoskop na celý březen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
V zaměstnání se dokážete vybičovat k nadlidským výkonům, čímž překvapíte své spolupracovníky i šéfa. Ukážete jim, že vaše možnosti jsou nezměrné a potenciál obrovský. Získáte tak cenné body, které vám mohou významně pomoci v dalším kariérním postupu.
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
U někoho způsobuje zamilovanost pracovní výpadky, pro vás je však motorem, který vás nutí ke stále lepším výkonům. Energie, kterou vás vztah nabíjí, vás žene dopředu a díky ní dokážete motivovat i kolegy. Jak je vidět, láska vám vysloveně prospívá!
Horoskop na celý březen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat