Horoskop na týden od 19. do 25. března 2012 od naší astroložky Anny

19.03.2012 | Zajímavosti

Střelci budou žehlit provinění v lásce. Rakům se podaří konečně našetřit na vysněnou věc. Vahám se naskytne příležitost pro profesní růst. A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Nejste zastáncem otřepaných frází, stejně tak jako nudných klišé. Tentokrát se vám originalita opět vyplatí, a to při schůzce s novým protějškem. Místo, které vyberete, totiž vašeho partnera opravdu nadchne. Vaše nápaditost bude po zásluze oceněna!
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Zpočátku jste čekali jen flirt a nyní se nestačíte divit, že se z bezvýznamného povyražení stává docela vážná záležitost. Jak se říká, člověk míní, život mění. Před vašimi zraky se totiž klube vztah. Nepanikařte, že se situace nevyvíjí podle plánu.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Každý občas šlápne vedle. Vy máte tu výhodu, že váš protějšek je tolerantní a chápající. Není totiž nic horšího, než když kvůli obavám říci pravdu začnete lhát. Tato bohužel celkem častá záležitost však vašemu vztahu nehrozí. Važte si svého partnera.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Tento týden završíte dlouhodobé úsilí. Podaří se vám totiž konečně našetřit na vysněnou věc. Prokázali jste tak své odhodlání, a proto si zasloužíte onu toužebně očekávanou odměnu. Ať už bude její podoba jakákoliv, radost vám vydrží ještě dlouho.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Obvykle se nejvíce zabýváte sami sebou a svými problémy, co takhle tentokrát pomoci jinému? Prokažte svoji velkorysost a dobré srdce tím, že vyslechnete přítele v nouzi. Kromě toho, že mu zpovědí velice ulevíte, budete mu moci posloužit cennou radou.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Vaše charisma je tento týden znát víc než kdy jindy. Vašeho neodolatelného šarmu si navíc všimne nejen okolí. Mile vás potěší oslovení od někoho zcela neznámého a následné pozvání na schůzku. Přestože budete jistě polichoceni, raději přijmutí zvažte.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
V práci se vám naskytne příležitost pro profesní růst. Chopte se jí oběma rukama, neboť v době krize je kariérní postup velmi cenný. Pokud tedy nabízené povýšení přijmete, nebudete litovat. Získáte mnohé zajímavé možnosti spolu s finančním oceněním.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Rozhodnete se k důležitému kroku a zažádáte o hypotéku. S vyřizováním této složité záležitosti to nebude zrovna snadné, vy však získáte důležitého pomocníka v nouzi. Známý vám nečekaně podá pomocnou ruku při vyřizování, a tím vám vytáhne trn z paty.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Máte co odčinit, že? Provinění v lásce se těžko žehlí, což jste však už sami zjistili. Buďte kreativní a nepřestávejte se snažit. Pokud se vám podaří vybrat ten správný dárek, partner či partnerka vám padnou kolem krku a vše bude navždy odpuštěno.
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Poslední týdny se nesly spíše ve znamení práce, nyní se však situace otočí. Měli byste se více věnovat partnerovi a budování společného vztahu. Láska by neměla být odsunuta na vedlejší kolej. Nejlepší cestou k oživení vztahu jsou společné zážitky.
Horoskop na celý březen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Ve vašem okolí jsou dvě opuštěné duše? Zkuste si zahrát na dohazovače a dejte je dohromady. Možná se nestačíte divit, jak do sebe zdánlivě nesourodé povahy zapadnou jako dílky lega. A pokud to nebude láska, minimálně oběma dopřejete milé rozptýlení.
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Euforie ze shledání se všemi příbuznými způsobí, že se na rodinné oslavě budete chovat jako utržení ze řetězu. Což občas rozhodně není na škodu! V rámci bujarého veselí se rozšoupnete a budete štědře hostit všechny své blízké i vzdálené příbuzné.
Horoskop na celý březen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat