Horoskop na týden od 26. března do 1. dubna 2012 od naší astroložky Anny

26.03.2012 | Zajímavosti

Vodnáři budou mít obrovské štěstí v lásce. Štírům se podaří překonat krizi, která už nějaký čas zmítá jejich vztahem. Váhy přátelé podpoří v oblasti přávě začínajícícho vztahu. A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Autoritu svého zaměstnavatele sice uznáváte, dnes však budete mít velké pochybnosti o správnosti jeho rozhodnutí. I když se vám budou zdát výtky jakkoliv oprávněné, raději zvažte, zda šéfa napomínat. Někteří zaměstnavatelé by to nemuseli skousnout.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Tento týden přeje lásce a vám se v této oblasti bude velice dařit. Se svým úspěchem budete nanejvýš spokojeni, což je jenom dobře, protože se jedná o podstatnou oblast života. Nezapomínejte se však věnovat také svému zaměstnání. Je také důležité.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Čeká na vás velice atraktivní nabídka k milostné schůzce. Někdy musíte zariskovat, takže pokud se chystáte odmítnout jenom kvůli svému vnitřnímu strachu a nejistotě, uděláte velkou chybu. Ty nejdůležitější životní boje se odehrávají ve vašem nitru.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Jaro působí i na vás. Po uši se zakoukáte do osoby opačného pohlaví. Pokud nechcete, aby vaše city zůstaly jen v platonické rovině, budete se muset chopit iniciativy a začít s nenápadným flirtováním. Nemáte co ztratit, takže odhoďte veškeré zábrany.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Hormony s vámi doslova šijí. City, které chováte k určité osobě, se vymknou kontrole a vy se ocitnete v poněkud prekérní situaci. V žádném případě však nepanikařte. Člověk nikdy neví. To, co se zprvu mohlo zdát prokletím, se může změnit v požehnání.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Hvězdy vám tento týden budou přát především v oblasti peněz. Podaří se vám totiž nebývalým způsobem zlepšit svoji finanční situaci. Děkovat můžete sami sobě. Dokázali jste to totiž hlavně díky své pracovitosti, i když trocha štěstí vám také pomohla.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Přátelé vás podpoří v oblasti právě začínajícího vztahu. Jejich pomoc bude zcela zásadní. Přiznejte si, že bez kamarádské opory byste rozhodně nebyli tam, kde jste teď. Ale všeho s mírou. V dalším pokračování vztahu už byste je neměli potřebovat.
Horoskop na celý březen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Podaří se vám překonat krizi, která už nějaký čas zmítá vaším vztahem. Využijte špatného období a zkuste přijít na příčinu oněch problémů. Máte totiž talent pro analýzu a nebojíte se jít do hloubky. Příště by se vám krize díky tomu mohla vyhnout.
Horoskop na celý březen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Mnohokrát už jste si řekli, že konečně začnete žít jinak (a lépe), ale pořád se vám nedaří dostát svým předsevzetím? Tento týden přijde potřebný impuls, který způsobí změnu ve vašem životním stylu. Změna přístupu je žádaná, proto rozhodně vytrvejte.
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Budete stát před zcela zásadním rozhodnutím. Náročná a dobře placená práce, nebo raději pohoda za méně peněz? Nakonec nejspíše upřednostníte klidnou práci, což je rozumné. Předpoklad, že zde vydržíte a budete mít čas na sebe i na rodinu, je důležitý.
Horoskop na celý březen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Dnes budete mít obrovské štěstí v lásce. Využijte tedy úspěšný den co nejlépe. Máte vyhlédnutou osobu opačného pohlaví, kterou se bojíte oslovit? Dnes je ten správný čas. Stejně tak, jestli si chcete udobřit partnera, či si jen nezávazně zaflirtovat.
Horoskop na celý březen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Dnes se vám bude skvěle dařit ve všem, co se týká zaměstnání. Dostanete naprosto neodolatelnou pracovní nabídku, která vám zajistí úspěch a nezávislost. Jak s ní naložíte, bude jen na vás. Pamatujte však, že takové příležitosti se dvakrát neopakují.
Horoskop na celý březen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat