Horoskop na duben 2012: Zdarma od naší astroložky Anny!

30.03.2012 | Zajímavosti

Váhy se budou cítit vrcholně atraktivní a sexy. Láska Panny bude nitrená a věrná. Lvi budou nuceni vzpomenout si na milostné prohřešky z minulosti. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Po celý duben je vám nakloněn Mars stojící ve Lvu. Ten podpoří vaší sexuální výkonnost a každou svou choutku okamžitě uskutečníte. Do 19. dubna máte šanci zrealizovat i ty nejsmělejší plány. Jste plně plodní a ve formě. Váš sex-appeal je na vrcholu. Od 20. bude vaše aktivita již v útlumu a sexuální chtíč dostanete pod kontrolu. Kolem 27. se můžete cítit podráždění a možné jsou drobné neshody s opačným pohlavím.
Domov a rodina
Vaše rodinné klima může zlepšit rozhovor s hlavou rodiny. Vztah s otcem nebo s tchánem se viditelně posune k rozumnější komunikaci. Vzhledem k určité sumě, kterou jste již nastřádali, budete chtít investovat do cestování a dalšího budování kariéry. Ale váš protějšek vás přemluví k drobným investicím do interiéru bytu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
1. dubna vstupuje Venuše do vašeho znamení a obdaří vás zamilovaností a sexuální aktivitou až do 24. dubna. Nejlepší den pro uzavírání sňatků, plození dětí a milostné radovánky máte 16. dubna. Na tento den by si nezadaní Býci měli naplánovat projevení svých citů a vyznání lásky. 1., 2., 28. a 29. budete nuceni zabývat se depresí svého partnera. Nenechte se špatnou náladou nakazit, ale pokuste se vcítit do svého milovaného protějšku. Dobrý oběd v restauraci vše spraví.
Domov a rodina
Vaše představy o rodinném hnízdě se začínají naplňovat. Od 1. do 24. dubna stojí Venuše přímo ve vašem znamení, proto se vám bude dobře dařit zvelebovat svůj byt či dům rozumnou sumou peněz. Ucítíte, že nadešel čas spravit některé neduhy ve stěnách, omítkách, ale i zahrádka by potřebovala injekci. Doba přeje všem pracím, kdy je zapotřebí zedničit. Jedná se také o ideální čas koupit nemovitost.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Blíženci (22. 5.–21. 6.)
Láska a sex
Do 9. dubna jste obdařeni mluvit v básnických obratech a váš miláček podlehne vašim krásným slovům. Kolem 11. dubna dostanete nápad začít nový život, možná je to jen impulz konečně si doma odpustit vzájemné prohřešky. Přiznejte si, že vaším sportem je koketování na veřejnosti. 18. dubna budete ve společnosti sršit zajímavými historkami. Nezadaní konečně osloví svou lásku, možná v tramvaji nebo na přechodu při čekání na zeleného panáčka. 22.a 25. se partnerem nenechte rozčílit, jemností dosáhnete víc. Zbytek měsíce vám Venuše opět zvýší sexuální apetit.
Domov a rodina
Vaše chvíle přijde kolem 25. dubna, kdy Venuše vstupuje do znamení Blíženců. Konec měsíce se ukáže jako blahodárný pro posílení vztahů s opačným pohlavím. Vaše řeč bude konečně vyslechnuta, nyní vás okolí vnímá jako rozeného básníka. Vaše slova začnou znít romanticky. Pokuste se napsat nějakou báseň nebo alespoň dlouho odkládaný dopis nebo email. Dokumenty, které máte dlouho v šuplíku, nyní konečně zpracujete. Také vaše vozidlo potřebuje značnou péči po zimě.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
1. a 2. neupadejte do zoufalství, vaše láska dojde brzy naplnění. 5. a 6. ukažte partnerovi, že umíte dodržet důležitý slib či závazek. Od 10. do 12. prožijete krásné okamžiky plné svíček, romantiky a jemných doteků. Nemyslete na zítřek a oddejte se pouze milování. Nezadaní mají možnost shledat se s láskyplným milencem kolem. 16. a 19. až 21. dubna mají Raci nejlepší čas počít potomka. S blízkými si vychutnáte večeři, na které se sejde širší rodina. Mezi svými se budete cítit klidně a v bezpečí, dokonce zapomenete, že jste se ještě před nedávnem chtěli s partnerem rozcházet.
Domov a rodina
Vaše rodinné vazby budou probíhat v pohodové atmosféře. Je dobré pořádat společné rodinné večeře, kdy se seznámí i ti členové rodiny, kteří se v běžném pracovním provozu nemají šanci blíže sblížit. Od 25. dubna se situace může změnit především ve vztahům k sourozencům. Vaše kuchyně by mohla dostat kolem 20. dubna nějaký doplněk v podobě čajovaru, toustovače nebo jiného spotřebiče, který by vám značně ušetřil čas strávený ráno v kuchyni.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Stejně jako Beranům vám Mars a Slunce přejí v riskantním chování. Do 4. dubna budete myslet jen na to jedno. Nestyďte se za to a počítejte s tím, že partner s vámi jen těžko udrží krok. Do 9. si najděte čas na staré kamarády. Budete při tom nuceni vzpomenout na milostné prohřešky minulosti. 12. až 14. jste extrémně citově zranitelní, rozpláčete se nad každou opuštěnou existencí.15. až 19. nepodléhejte krásným slovům nebo vizím partnera, buďte více praktičtí a při zemi. Nebojte se říct své názory, i když budou trochu odlišné. 22. se nenechte ovládnout vztekem. Od 20. do 27. budete opět nekontrolovatelně zmítáni vášní.
Domov a rodina
Po celý měsíc je vám nakloněn Mars ve znamení Lva. Nebojte se být velkorysí v investicích do luxusních výrobků. Můžete vložit některé své úspory do nábytku, ale také do auta či oblečení. Jen prosím koukejte nejprve na kvalitu zboží, pak až na cenu. Řiďte se heslem: Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci. Značka nebo drahý obchod ještě také nemusí vypovídat nic o dobrém a poctivém materiálu. Nyní se vám daří, tak nepodlehněte rychlým nákupům, ale věnujte jim patřičný čas.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Vaše láska je niterná a věrná. Celý duben potřebujete více doteků než každodenní sexuální rajtování. 1. až 2. se oddejte kouzlu svého protějšku a nežárlete. 3. až 7. znovu objevíte, jak partner stále krásně voní. Kolem 12. zapomeňte na povinnosti a nechte své myšlenky volně plynout v sentimentální náladě. Nikomu nepomáhejte ani neuklízejte, jen se snažte prostě být. 15. a 16. vás partner ujistí o své trvalé lásce a počestném chování. Od 20. hrozí výčitky ohledně financí. 24. a 25. partnera nepoučujte a neříkejte unáhlené kritiky, vždyť ho milujete.
Domov a rodina
Do konce měsíce se ještě Saturn ve vašem znamení postará o patřičnou skromnost při nakupování. Avšak nebojte se občas věnovat někomu dárek, třeba jenom tak, bez důvodu. Uděláte tím radost hlavně sama sobě. Vaše životní situace potřebuje malá povyražení. Kupte si například ptačí budku. Uvidíte, jakou vám tato drobnost udělá radost uprostřed zamračeného dne.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
1. dubna vstupuje vaše vládkyně Venuše do znamení Býka, kde se cítí doma. Díky tomu budete vrcholně atraktivní a sexy. Kolem 15. se pozorujte, jak na vše přikyvujete. Působíte trochu zakřiknutě, ale patříte přeci k nejkrásnějším lidem zvěrokruhu, tak hlavu vzhůru. Až do 24. se nezadané Váhy mohou lehce seznámit. Především vám hvězdy budou přát v manželství. Mladé páry by se neměli obávat předmanželské smlouvy, ochrání je v budoucnu. Od 25. se situace radikálně mění a Váhy obou pohlaví vyrážejí z tepla domova do víru společenských akcí, kde září a koketují. Venuše v Blížencích přeje flirtování i nevěrám!
Domov a rodina
Napětí a nedorozumění s rodiči začne povolovat poslední týden v měsíci. Vaše domácnost už sice dostala hodně z vašich úspor, ale pořád je co doplňovat. Popřemýšlejte, zda vaše sedačka nepotřebuje nový potah, stejně tak váš šatník je už okoukaný. Nyní máte chuť na jasné barvy, pozor že v domácnosti jsou nepraktické, hned se zašpiní.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
1.dubna pocítíte hrozivé duševní napětí a hned 2. zjistíte proč. Vaše drahá polovička trochu koketuje s kamarádem. Mars vám dlouhodobě nepřeje, ale to neznamená, že se kvůli přemíře práce vykašlete na lásku. Do 10. si dodělejte všechny resty a začněte se zaměřovat jen na obnovu vztahu. Partner je na rozdíl od vás šťastný a nepomýšlí na rozchod. Na 15. a 16. si naplánujte společný výlet do přírody. Váš miláček vám projeví nesmírnou vděčnost a lásku. 20. a 21. se věnujte dětem. Pokud je nemáte, je čas začít trochu plánovat. Od 22. do konce měsíce se stále ještě můžete v klidu a v utajení rozejít s milenkou či milencem.
Domov a rodina
Vaše domácnost je plná zbytečného haraburdí, udělejte zase jednou malou čistku, Váš byt to potřebuje. V dubnu se až na výjimku posledního týdne Venuše zdržuje ve znamení Býka. Váš partner se proto asi nebude chtít vzdát některých svých nahamouněných nesmyslů. Tentokrát s ním mnoho nepořídíte. Nebo si počkejte na konec měsíce, kdy můžete konečně zvrátit i uspořádání rodinného majetku.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Střelec (23. 11.–21. 12.)
Láska a sex
Milý Střelci, jste obdařeni štěstěnou Slunce a Marsu. Stejně jako ostatní ohnivá znamení, máte šanci se v dubnu nejvíce prosadit jak v lásce, tak v práci. Nic a nikdo vám reálně nepřekáží ve vaší cestě k cíli. Již 1. a 2. vám Luna přeje u opačného pohlaví. Zabodují hlavně nezadaní. Spory s partnerem se díky stále přítomné sexuální přitažlivosti urovnají. 10. až 12. buďte soucitní a více naslouchejte. Saturn na vás pořád vyžaduje přesnost a dodržování alespoň nějakého řádu v životě, tak mu vyhovte a nehledejte výmluvy. 25. dubna váš miláček pookřeje a bude mít stejnou radost ze života a z vašeho vztahu jako vy. Láska začíná být oboustranná a harmonická. A pamatujte, že nevěra se jednou v životě přihodí téměř každému páru.
Domov a rodina
Vaše malé rodinné neshody začnou poslední týden v dubnu. Váš partner bude chtít investovat do rodinného vozidla. Pokuste se mu ukázat možnost jezdit více na kole. Babičce kupte kolo s elektrickým pohonem a vezměte jí s sebou na nedělní výlet. Prospěje to nejen vám, ale hlavně vašim dětem, které potřebují vidět celou rodinu pohromadě.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Jste v lásce obdařeni vzácnou schopností - vytrvalostí. V dubnu se vám bude hodit. Chcete trávit každou volnou chvilku se svým protějškem, ale váš miláček má plnou hlavu práce a společenských akcí. 5. až 9. mu splňte staré sliby. 11. až 14. dubna se objeví pocity zmatku a melancholie. Budete se cítit ve své lásce opuštěni a sami. 15. a 16. vás partner překvapí návrhem na krásný večer při svíčkách. 19. až 21 dubna se protějšek konečně rozněžní, nezadaní Kozorozi mají šanci dosáhnout štěstí koupí kytičky a pozváním na večeři. Do 24. věnujete lásce všechen čas a úsilí. 25. se nenechte vytočit matkou nebo dětmi a ani nepřemýšlejte o křehkosti vztahu. Uran vám partnera ukáže v novém světle, a váš vztah bude pevnější než kdy dřív.
Domov a rodina
Nekupujte sušené bylinky, výhodněji pořídíte, pokud si koupíte předsázené bylinky v květináči a budete si je moci doma sami dle uvážení nasekat do polévek a omáček - čerstvé přímo s okenního parapetu. Dodáte tak svému tělu kyselinu listovou, kterou jste ve stravě přes zimu asi příliš neměli.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Už vám zbývají jenom dva měsíce k lepší náladě. Myslíte si, že vás trápí vaše žena nebo váš muž, ale přitom je to nepřízeň Urana a Marse ve Lvu. Nervy máte kvůli nim po celý měsíc napjaté jak struny. 7. až 9. máte možnost se s protějškem konečně rozumě domluvit. A přímo 9. budete něha sama. Sršíte nápady a jste k nakousnutí pro svou smyslnost. Vaše řeč je prošpikovaná sexuálními narážkami a vyzývavými pohledy. 12., 22. a 25. neříkejte, co si myslíte. Partner by kritiku neunesl. Upozorněte na jeho sobecké chování spíše 17., 18. nebo 26. a 27 dubna.
Domov a rodina
Vaše rodina se jako celek začne cítit poklidně poslední týden v dubnu, kdy Venuše přechází do znamení Blíženců. Nyní potřebujete navštívit sourozence, ale nepodceňujte ani komunikaci se sousedy. Ideálně si z nich udělejte přátele a některé večery spolu prokláboste nad ohněm s buřtem v ruce. Neshody s partnerem tak můžete alespoň na chvíli rozptýlit.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
Dvě planety vám celý měsíc přejí a jedna nikoliv. Jupiter vám říká, abyste ve vztahu pokračovali. Uran vás tlačí k hlasitější komunikaci. Ale Saturn vám po kapičkách dodává pesimismus. Přesto si udržíte nadhled, vnitřní jiskru a dáte partnerovi ještě šanci. Dává vám za zlé, že se nezajímáte o materiální záležitosti. 9. až 12. máte šanci si vše vyříkat a rozdělit si úkoly. 15. a 16. se zachováte jako ryzí ekonom a partner se uklidní. Na lásku, rodiče a děti máte vyhrazený čas kolem 20. dubna. 25. si konečně ujasněte, kdo vás opravdu miluje a kdo chce pouze vaše tělo. Luna ve Štíru 28. a 29. dubna vám umožní proniknout do skutečných citů vašeho miláčka.
Domov a rodina
Vaše city jsou v dubnu velice rozkolísané. Dostáváte se totiž do nové praktické části svého života. Ta sice přijde naplno až v květnu, ale již nyní cítíte, že se stáváte někým jiným. Vaše návštěvy to ihned poznají podle jinak uspořádaných věcí ve vašem bytě. Naše prostředí je odrazem naší duše! Doposud jste věci příliš netřídili, nyní začíná každá drobnost mít své místo. Samotné vás překvapí, že pocítíte potřebu více uklízet.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Horoskop na celý měsíc duben pro vás exkluzivně přichystala naše astroložka Anna.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat