Komentáře k článku

Siraellen 30.06.2019

nemám řidičák

ovace 30.06.2019

ted už moc nejezdím

nea 29.06.2019

Dřív jsem jezdila hodně, ráda a dá se říct dobře. Pak auto dosloužilo, na nové nebyly peníze a tak už skoro 20 let jsem za volantem neseděla. A už ani asi nesednu. Ale nebojím se sebe. Pár koupených kondičních jízd v autoškole by mě do toho zase dostalo. Bojím se spíš agresivity ze strany jiných řidičů a nebo že by mi neakceptovali rozvážnější jízdu.

Mutrmatka 29.06.2019

Já si udělala řidičák v 50 letech za dva roky si koupila otloukánka v autamatu, než se s tím pořádně naučím a jezdím a když si nevím rady zastavím nebo zpomalím. V dnešní době jsou v autoškole i pomocné programy pro nás nejisté. Takže děvčata nebojte se, usnadní vám to život, uvidíte.:-p

kamila76 28.06.2019

Já se bojím. Nejlepším řešením je nemít řidičák.

helus 28.06.2019

Neřídím skoro vůbec.Bojím se.

aster 28.06.2019

No nevím, ale ten, kdo potřebuje školení na to, jak si nastavit zrcátka a sedačku, by možná za ten volant fakt radši sedat neměl...strach je jedna věc a hysterie druhá. Myslím, že článek řeší spíš tu hysterii. Strach je odůvodněný v případě, že si je člověk vědom nedostatků a má obavy z následků - pak stačí i pár jízd se zkušeným řidičem, což je vhodné jak čerstvě po autoškole, tak po delší pauze a postupně se vydávat do hustšího provozu. Zopakovat si dopravní předpisy neuškodí nikomu - na to ale není třeba školení. Podstatné je uklidnit se.

Hanyna 28.06.2019

Řídím, ale kdybych nebyla vyježděná, tak bych taky řídit nechtěla. Lidi opravdu dnes jezdí jako čuňata...*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat